Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Ave Sadole!

Macie tu reportaż z rosyjskiej telewizji, opisujący falę islamizacji Francji. Dodam od siebie, że w Belgii jest tak samo. W innych krajach Eurabii pewnie też... Napisy angielskie.

Macie kolejny reportaż od CBN News, tym razem o mojej nieszczęsnej Brukseli.

Ten j🤬iec Abu Imran (alias Fouad Belkacem) dostał dwa lata pierdla i 550€ mandatu za swoje stowarzyszenie sharia4belgium. Tymczasem, Maroko, skąd ten śmieć pochodzi, od wielu lat domaga się jego ekstradycji. Jest tam skazany na min. 9 lat odsiadki za produkcję haszu. I nikt u nas nie rozumie dlaczego siedzi u nas w pierdlu i ma luksusy niczym w Steigenberger Grandhotel za nasze podatki.

Dodatkowo, w zeszłym roku brałem udział w manifestacji przeciwko zielonemu faszyzmowi (czyt. muzułmański integryzm, islamizacja Belgii). Mieliśmy na nią pozwolenie ale banda chadeków i c🤬tych postanowiła kontr-manifestować bez pozwolenia i doszło do bójki. Policja z pałami vs. ścierwo 1:0. 30 sztuk oberwało pałami i skończyło w areszcie, a 5 sztuk skończyło w szpitalu Foty moje, wideo nie. Manifestacja miała miejsce po tym, jak francuski allahowiec zadźgał policjantkę i policjanta w Brukseli, żeby zmienić nowe prawo zakazujące noszenia burek i hidżabów przez c🤬te baby. Dzisiaj grozi za to mandat 137,50€ bądź tydzień więzienia.

Babka przemawia pod pomnikiem Króla Leopolda II.

Ja z transparentem "Zintegrowani muzułmanie, witajcie; Muzułmanie integryści - wypad!

Policja zablokowała wyjścia metra.

Tutaj już się oddaliłem, bo zaczęli wyganiać...

Parę suk

Tu też.

Ja w tv pod logo

Wideo flamandzkiej telewizji. Akurat mieli ciekawsze urywki, chociaż i tak nie pokazali lepszych scen jak pałami nap🤬lali tych kolaborantów islamizacji.

No tyle ode mnie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bridgwater88 2013-05-14, 16:55 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zeto88 2013-05-14, 17:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sony-store 2013-05-14, 17:22 1
A ja mam w domu konia na wózku inwalidzkim i siedzi koło mnie .
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-14, 18:08 9
Zgłoś
Nejm 2013-05-14, 18:10
Wysiedlić na Syberie
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-14, 18:14 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-14, 18:17
Zgłoś
elda1987 2013-05-14, 19:20 1
witam kolegę z tego podołka islamskiej hołoty, jaką jest Bruksela (i cała Walonia i jej zakichany rząd, co "walczy o równość"). Ja uciekłam do Flamaków, jak się w końcu Belgia rozpadnie, to zostanę w tej lepszej części
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-14, 19:28
Niech lepiej belgowie dupy zepną i skończą strajk na lotnisku w brukselce :[
Zgłoś
Gebels 2013-05-14, 19:49 1
czemu oni nic z tym nie robią... dobrze, że u nas przynajmniej blokują budowę meczetów i innego syfu. chociaż z drugiej strony jak tak dalej pójdzie to pojawi się kolejny breivik, tym razem bohater...!
Zgłoś
XtravaganZa 2013-05-14, 20:09
elda1987 napisał/a:

witam kolegę z tego podołka islamskiej hołoty, jaką jest Bruksela (i cała Walonia i jej zakichany rząd, co "walczy o równość"). Ja uciekłam do Flamaków, jak się w końcu Belgia rozpadnie, to zostanę w tej lepszej części

Witaj witaj Dobrze zrobiłaś! Ja po dziś dzień mam ścisk w dupie, że się wyprowadziliśmy do Brukseli. Kiedyś było Brasschaat, potem bliżej do Vilvoorde, aż w końcu ta nieszczęsna Bruksela. Flandria jest zupełnie innym krajem, sam De Wever ma dobre podejście do nierobów, brudasów i innych elementów aspołecznych, chociaż jestem bardziej na asymilację niż od razu eksport. Jeżeli prognozy na 2014 się sprawdzą, ben ik vollegaz terug in Vlaanderen! Oni się przygotowali na to od 1968, od tzw. Walen buiten, wiedzą co robią. Pozdrawiam ;D

brodaty_canis napisał/a:

Niech lepiej belgowie dupy zepną i skończą strajk na lotnisku w brukselce :[

Odnośnie strajku, to są sprawy ze związkami zawodowymi i szczerze Ci powiem, że nie interesuję się tym. Wiecznie o coś tu strajkują

Gebels napisał/a:

czemu oni nic z tym nie robią... dobrze, że u nas przynajmniej blokują budowę meczetów i innego syfu. chociaż z drugiej strony jak tak dalej pójdzie to pojawi się kolejny breivik, tym razem bohater...!

A wiesz, że główny meczet znajduje się w jakże reprezentatywnym Parku Pięćdziesięciolecia, zbudowanego z okazji 50-lecia Królestwa i znajduje się w bezpośrednim sąsiedztwie dzielnicy Europejskiej. Śmieszne, nie?
Zgłoś
elda1987 2013-05-15, 8:57 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 19:01
Cytat:

I kiedy mówię o swoim polskim pochodzeniu, ludzie nie mogą uwierzyć, nigdy by nie pomyśleli, itp...

mam tak smao kiedy mowie o swoich belgijskich korzeniach
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem