👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko bolszewickie psy zostaną spalone żywcem . Wasz koniec jest już bliski . Druga armia świata .. hahahha

malyrataj napisał/a:
Tym się człowiek rozumny różni od prostaka że słucha każdej opinii i sam potrafi wyciągnąć wnioski, za to ty założyles że olgadam pewnie tvpis i stamtąd mam swoje informacje, żenujący poziom i retoryka, ciężko kopac się z koniem dlatego serio kończę
Do rozumnego człowieka tobie daleko. Dalej propaguj pomaganie Ukraińcom kosztem Polaków, daleko na tym zajdziemy - rozwalona gospodarka, bezrobocie, wojsko bez sprzętu i zachód mający za nic Ukraińców jak i zapewne Polaków.
Niestety UE dała dupy na samym początku tej wojenki, a my harcerzyki znowu za swoją waleczność będziemy płacić.
RodrigoCortez napisał/a:
jeśli myślisz że mocna i przyjazna Ukraina pomoże kiedyś Polsce
A kto mówił o pomaganiu? Polska powinna dążyć do tego, aby jak najbardziej uzależnić od siebie Ukrainę, tak, żeby jej interesy były po drodze z Polską.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie