👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest taki gatunek kierowcy co nie zdąży skręcić, nie zdąży zacząć hamować w nagłej sytuacji... Ale ZAWSZE zdąży nacisnąć klakson conajmniej kilka sekund przed zdarzeniem. Też spotkaliście takich na drodze?

stworek napisał/a:
Ech, kiedy to do Was dotrze że jak napiszecie w temacie "2012" to daty z kamery wam to nie zmieni ?
A od kiedy musi to oznaczać date nagrań? 2012 to data stworzenia kompilacji.
Musi to na rusi

Prawda, w mojej skodzie mam przejechane 200 tysięcy, bez remontu i poważniejszych napraw
Skoda Felicia 1.3 GLXI, PB

Skoda Felicia 1.3 GLXI, PB

nie wiem jak wam, ale te kompilacje z wypadkami powoli mi brzydna

i tak najlepsza akcja była po dzwonach jak się ruski po ryjach okładali
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie