Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Russian style
konto usunięte • 2014-12-27, 16:01
Wiadomo, że na różnych siłowniach, często gra w tle muzyka, tymczasem w Rosji robi się to tak. W sumie osobiście też wolałbym ćwiczyć w takiej atmosferze

"This video could only have been more Russian if he had taken a big swig of Vodka before the lift"

Jak się nie podoba bo jesteś p🤬ką w rurkach to "scrolluj" dalej
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-12-27, 21:00 1
@kasara001

Martynas Levickis, polecam.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 21:25 4
Gerwazy Waligóra napisał/a:

no i nie wyciagnal do gory, slaby

nanab napisał/a:

darl morde ze prawie se zesral a i tak nie podniosl

Przecież w tytule jest "clean", a nie "clean'n'press", więc o to dokłądnie chodziło.

Swoją drogą macie racje, w końcu tylko srebro na olimpiadzie zdobył. A mistrzostwa świata tylko raz wygrał, a tak to srebrne i brązowe medale zdobywał. Widać słaby jest Nie to co ludzie na sadisticu, tutaj wszyscy dźwigają.
Tak na poważnie to w tym filmiku to nie jest jego maks zdolności, tylko po prostu filmik w celach rozrywkowych i to się udało
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 21:53
epolakko napisał/a:

@kasara001

Martynas Levickis, polecam.

Ciekawe, jednak koleś w filmiku gra coś magicznego, podobnego do sountracku jakiegoś, a takie klimaty mnie kręcą. Kilka stron yt i zostałam z niczym, trudno hehe zapętle sobie i będzie na dzień słuchania
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 22:14 1
kasara001 napisał/a:

Ciekawe, jednak koleś w filmiku gra coś magicznego, podobnego do sountracku jakiegoś, a takie klimaty mnie kręcą. Kilka stron yt i zostałam z niczym, trudno hehe zapętle sobie i będzie na dzień słuchania

Utwór, który gra to "Russian Sailor's Dance" Reinholda Gliere
Zgłoś
j4rzyn 2014-12-27, 23:01
Daje piwo. Niech ma na masę.
Zgłoś
_Azazel 2014-12-27, 23:56 2
Myślałem że filmik będzie w klimacie:
-Sasza dawaj, dawaj, wsio budied haraszo, dawaj Sasza! Ooo Sasza job twoja mać...
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-28, 1:34 1
Kod:
https://www.youtube.com/results?search_query=Russian+sailors+dance+on+accordion
Zgłoś
maniuś79 2014-12-28, 19:17
Chodziłem kiedyś na siłkę i grali tam non stop jakieś gówno , techno disco czy coś takiego, modliłem się czasem żeby czasem chociaż radio zet włączyli.
Zgłoś
nanab 2014-12-28, 19:24
shagull napisał/a:

Tak na poważnie to w tym filmiku to nie jest jego maks zdolności,

jak to nie jest maks to przy laksie on chyba by sie zestal juz po dotknieciu sztangi
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem