Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jaro2106 2022-06-24, 20:36 7
Grosz do grosza...
Powodzenia!!

Zgłoś
Kidl3r 2022-06-24, 20:51 9
Angel... Zapraszam wyp🤬alać...

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
croyna 2022-06-24, 20:52 7
te we wszystkie bany, jesteś c🤬jem

Zgłoś
kosmerf 2022-06-24, 20:54 3
Poszedł przelew, trzymaj się!
Zgłoś
ziwpjb 2022-06-24, 20:54 1
Ja p🤬le, blisko było.
Pozdrawiam,
Marcin Bis.
Zgłoś
easy_c 2022-06-24, 21:09 8

V
Zgłoś
Kropsky 2022-06-24, 21:13 9
Duzo zdrowia i powodzenia !

Zgłoś
Driver19cm 2022-06-24, 21:16 11
I k🤬a pięknie

Kiedy trzeba, to jesteśmy dżentelmenami

Dżentelmenami z sadola

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
kluivert09 2022-06-24, 21:22 2
Już połowa zebrana tak że jutro będzie po temacie
Oczywiście dałem coś od siebie (w sensie finansowym żeby żaden sadol sobie nie pomyślał)
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-24, 21:23 2
Nie znałem cię wcześniej na sadolu, ale przeczytałem twoją historię i napiszę krótko. PRZEJ🤬E. Gdyby mi kulasę uj🤬i, to bym od razu sobie pętlę na łeb zawiesił. Bierzesz jakieś psychotropy teraz (np. benzole), żeby zaakceptować nową rzeczywistość, czy sam sobie radzisz ze świadomością, że właśnie up🤬lili ci kulosa i resztę życia spędzisz bez giry?

Jak to się stało, że rana w stopie ci się nie goiła? To wina twojej cukrzycy, czy po prostu nie odkaziłeś dobrze rany? Taki uraz (ok 15mm wbitego czegoś w ciało) to już nie są żarty i trzeba jechać na pogotowie, gdzie lekarz daje zastrzyk przeciw tężcowi i musi dokładnie odkazić i oczyścić ranę, bo mogą być takie kwiatki, jak u ciebie.

Powiesz coś więcej, dlaczego wcześniej brałeś antydepresanty i inne psychotropy i byłeś narażony na ogromne stresiwo? Masz depresję? Sam choruje na depresję od ok 8 lat. Myśłi samobójcze, lęk, poczucie bezsensu życia, brak motywacji do życia, bezsenność to codzienność. Przez ok 2 lata waliłem antydepresanty, ale to pic na wodę. Nie działają w moim przypadku i u wielu innych osób. Działają tylko doraźne benzole, jak diazepam, ale te uzależniają.
Zgłoś
DarkSaian 2022-06-24, 21:25 5
Dzięki Weltorowi mnie pół dnia noga świerzbi

a Angelowi, nie pojade a podziękuje że jeszcze mi bana nie dał

Cytat:

Takie lepsze gdzie człowiek chodząc nie wygląda na kalekę to 25-40 tysięcy.

dawaj lecimy w noge terminatora
Zgłoś
C................n 2022-06-24, 21:27 5
Angel, Ty wspaniały, kochany i czuły mężczyzno.
Zgłoś
Prosty 2022-06-24, 21:27 1
Siema mordy ja jestem w Nl i jak wygląda z wplata Euro da się?? Dojdzie normalnie ??
Zgłoś
zdebmi 2022-06-24, 21:29 10
Może i użytkownicy sadola to tępe c🤬je, ale sam nim jestem, a założenie tej zbiórki uważam za coś lepszego niż przyjęcie Ukraińców uciekających przed wojną !! Dumny bardzo
Zgłoś
Pawlogen 2022-06-24, 21:29 1
Poszło Trzym Się Chopie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie