👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie to ta parka powinna swoje odsiedzieć i byłby spokój ... a nie nakręcać gówno! Jedziesz po pijaku, rozbijasz się i kogoś przy tym zabijasz- odpowiadasz za to. Tutaj państwo nieumyślnie zabili swoje dziecko, schowali zwłoki, okłamali wszystkich do okoła, a w zamian maja dostać nowe, lepsze życie? To jakaś kpina.

Camson Dobrze Gada !
Ja to kumam tak : Jeżeli jest się matką , akcja taka : Upuszczam dziecko - natychmiast cos proboje zrobić , dzwonie po karetke itp... Matka tej Madzi czy jak jej tam robi akcje taką : upuszcza , ukrywa i nakreca cala polske , że ktoś ukradł to dziecko , znajdują podobnego typa do tego goscia co opowiedziałą w opisie , ziomek idzie siedzieć na 25lat za nic ?
Horejszo z Cia by pokazał tej piździe !
Ja to kumam tak : Jeżeli jest się matką , akcja taka : Upuszczam dziecko - natychmiast cos proboje zrobić , dzwonie po karetke itp... Matka tej Madzi czy jak jej tam robi akcje taką : upuszcza , ukrywa i nakreca cala polske , że ktoś ukradł to dziecko , znajdują podobnego typa do tego goscia co opowiedziałą w opisie , ziomek idzie siedzieć na 25lat za nic ?
Horejszo z Cia by pokazał tej piździe !

Rutkowski SHOW nic wiecej on nie potrafi odpowiedziec na pytanie
moim zdaniem zachowanie rodzicow madzi jest kaarygone i sa winni RUtkowsi chce zarobic pedal jeden
moim zdaniem zachowanie rodzicow madzi jest kaarygone i sa winni RUtkowsi chce zarobic pedal jeden

Mockba napisał/a:
Zrobi jej loda i bedzie zgoda.
Czy ciemno czy jasno w dupie zawsze ciasno
czy jasno czy ciemno wejde tam na pewno

lis sie chyba starzeje bo z wyglada jakby z trudem formulowal pytania i ciezko mu sie wypowiedziec ;]

3 debile, nie warto oglądać... Lisa to za sam fałszywy i przekupny ryj bym ubił
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie