Ten Rutkowski nie odpowiada na żadne pytanie tylko p🤬li w kółko jedno i to samo, żeby nie przyznać, że się sk🤬iel lansuje na ten sprawie. Przypomina mi Leppera, zwłaszcza na końcu, jak się śmieje z "haju". Straszny prostak.

Jeszcze z Zaleską se dał radę ale tutaj nap🤬la jak karabin, nie daje dojść do słowa. Wdepnął w spore gówno i wmawia wszystkim, że pachnie.

ja p🤬le, wielka p🤬dunia myśli jaka to ona inteligentna nie jest, dama k🤬a
Nie ma to jak nasze Państwo zabijesz dzieciaka ukryjesz zwloki dostaniesz nowe ja nowa prace w zasadzie nowe zycie...Chyba to wszystko poszlo nie w ta strone w jaka powinno i do tego Ruciu dostal wyrok:D
Wy chyba jesteście jacyś naćpani panowie, przecież ta kobita dobrze prawi. Rutkowski pomaga - owszem - ma z tego reklamę, ale po co to tak rozdmuc🤬je? Jakieś konferencje, bo to, bo tamto... Jeszcze trochę i zwoła kolejną, tylko dlatego, że rodzice Madzi zmienili szampon do włosów, przy okazji reklamując go.
Dziwna sprawa, gość chce być na topie, on z tego zarabia
Dziwna sprawa, gość chce być na topie, on z tego zarabia
niech pojedzie do Sosnowca i powie ze nie chcą mieszkać "na Śląsku" to skonczy gorzej niż Madzia:P
Nie no po prostu k🤬a nie! Myślałem, że dam radę wysłuchać tej głupiej p🤬dy, ale jednak nie jestem aż tak poj🤬y.
Co za głupia szmata, jak ona mnie wk🤬ia.
Do garów k🤬a.
Tak wiem wiem, kto mowi do kobiety do garów ten nie wie co z nią zrobic w sypiali, ale tej larwy bym kijem przez szmate nie tknął wiec niech chociaż coś ciepłego do żarcia zrobi.
[ Komentarz dodany przez: W: 2012-03-29, 01:14 ]
ta. coś ciepłego bez mięsa. niech lepiej nawet do lodówki nie podchodzi
Do garów k🤬a.
Tak wiem wiem, kto mowi do kobiety do garów ten nie wie co z nią zrobic w sypiali, ale tej larwy bym kijem przez szmate nie tknął wiec niech chociaż coś ciepłego do żarcia zrobi.
[ Komentarz dodany przez: W: 2012-03-29, 01:14 ]
ta. coś ciepłego bez mięsa. niech lepiej nawet do lodówki nie podchodzi

podpis użytkownika
www.FB.com/brixuphoto.