👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby nie skłamac, nawet nie wiem kim ten debil jest. Pamietam że jakiś detektyw z niego jest czy coś takiego. Widzę że ma własną armię najemników. Na czym on sie tak dorobił?
SOOPER napisał/a:
Janosik kuurwaaa...powiedzcie mi kto bogatemu zabroni?

PS. HE HE... rzeczywiście kurdupel, nawet fryzura nie pomoże

Koleś wygląda jak miniaturowy Arni z 13 posterunku i potrafi zrobić wokół siebie zamieszanie. Jednak gdyby ktoś z mojej rodziny zaginął albo został porwany zgłosiłbym się do niego.
zastanawia mnie jakim prawem hummer rutkowskiego jeżdzi na sygnałach świetlnych? to jakiś pojazd uprzywilejowany jest?? z tego co widzę, to nie są pomarańczowe.

Oj tak się plujecie, a ja Wam powiem, że jak to oglądałem, to się uśmiechałem. Rutkowski był sympatyczny, dał się obfotografować, nie gonił reporterów, jego ochrona też jest dla mnie zrozumiała, bo w końcu mógł komuś zaleźć za skórę, a bandyci potrafią się mścić na różne sposoby...
Cholernie nieprofesjonalnie to zorganizowane. Ochroniarz, który trzyma w prawej ręce nosidełko z dzieckiem i po prawej stronie ma kaburę z pistoletem, jak mniemam załadowanym do pełna 9mm para. W razie konieczności użycia(co jest bardzo mało prawdopodobne, ale jednak) co zrobi? Rzuci dzieckiem o podłogę i wyjmie broń czy wyjmie broń lewą ręką? Amatorzy w przebraniu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie