Stara dupa z TVN zaliczyła wtopę i dała się ponieść emocjom. Policja także strzela ślepymi argumentami, a Rutkowski niszczy oboje.
''Te okularki...'' - no za takie k🤬a teksty jak ta bladź może jeszcze pracować!
Kolenda-Zalewska to sprzedajna k🤬a, dorobiła się w TVP i poleciała do TVN za cieplutkim stołeczkiem i korytkiem!
TVN TO P🤬DA i tyle
Konto usunięte
2012-02-08, 21:31
3.31 mina policjanta jakby miał płakać -_-
mia
2012-02-08, 21:37
Teodozja możesz sobie z tą całą Zaleską rękę podać.
Ja p🤬le jaka bura suka z tej reporterki ^.-
Zastrzelić ja i tyle..
Konto usunięte
2012-02-08, 21:46
8:19 Myślałem że mu zajebie strzała za te p🤬lenie.
widocznie prawa do "linczowania" ma tylko TVN
Rutkowski rozjechał oboje? Prosze. Jedyne co on tu robił to krzyczał i nie dał nikomu dojść do słowa, a p🤬lony TVN na siłę chcę udowodnić jaka to policja była bezradna i nieudolna. Realia są takie, że policja działała zgodnie z procedurami i nie wykraczając poza prawo. Detektywi mają większe prawa jeżeli chodzi o rozwiązywanie takich spraw. Swoją drogą zajebisty sposób na odwrócenie uwagi od ACTA. Nagłośnienie sprawy, których tak naprawdę w Polsce jest w c🤬j.
Konto usunięte
2012-02-08, 22:26
jak widzę tego całego komendanta z komendy głównej to mnie k🤬ica strzela na sam widok jego twarzy
Typowy przykład polskiego policjanta..
Państwa prawa, policja prawa. YES, SURE.
Kto dał tej feministycznej piździe prawo głosu? A ten gluś z policji ze złożonymi grzecznie rączkami powinien dostać blachę od Rutkowskiego. K🤬a jak Ja chcałbym dla Niego pracować. Od paru lat kombinuję jak do niego się wkręcić, ;-/
Konto usunięte
2012-02-08, 22:51
na miejscu Rutkowskiego bym naj🤬 tej typiarce .. wk🤬iała strasznie tymi tekstami ` te okularki ` poj🤬a jak lato z radiem -,-
Kamm
2012-02-08, 22:52
Rutkowski na Wawel.
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Rutkowski - nowy bohater plebsu. panem et circnes, nic więcej nie potrzeba by zaspokoić lud.
Konto usunięte
2012-02-08, 23:01
Zalewska niech już zakończy karierę. Policja jak zawsze nic nie robi. Rutkowskiemu po raz kolejny gratuluję. Przy okazji większość spraw jest rozwiązywanych przez prywatnych detektywów. A ta mamusia powinna iść do pierdla an wiele lat.
Konto usunięte
2012-02-08, 23:04
Wyk🤬iłbym jej w zęby, głupia p🤬da