Stara dupa z TVN zaliczyła wtopę i dała się ponieść emocjom. Policja także strzela ślepymi argumentami, a Rutkowski niszczy oboje.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
TVN i pani redaktor to jakies nawiedzone gowno bronic kobiete ktora zrobila cos takiego smiech na sali
i kultura wypowiedzi Pani redaktor powinna robic wywiady po wsiach bo tam pasuje !!!
a policja wiadomo zawsze ma racje ku....yy !!
i kultura wypowiedzi Pani redaktor powinna robic wywiady po wsiach bo tam pasuje !!!
a policja wiadomo zawsze ma racje ku....yy !!
echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120209/POWIAT0104/113817606
3 tysiące złotych! I ja się pytam gdzie teraz jest Rutkowski
3 tysiące złotych! I ja się pytam gdzie teraz jest Rutkowski
Jestem spokojnym człowiekiem i nigdy bym nie udzerzył kobiety ale tej szmacie to bym z chęcią tynk z pyska obił...
Noooooooooooi nie powstrzymam się od bezsensownego posta
Szopka i bojkot to jest w tym programie. Aż nie wiadomo co skomentować. No ale tak to jest jak ktoś się wyróżni to trzeba go zgnoić, a jedyną sensownie wypowiadającą się osobą jest niestety Rutkowski. Fail dla tvn na całej lini.
P.S.
Coś czuje że kogoś piękna kariera dziennikarska legnie w gruzach
Szopka i bojkot to jest w tym programie. Aż nie wiadomo co skomentować. No ale tak to jest jak ktoś się wyróżni to trzeba go zgnoić, a jedyną sensownie wypowiadającą się osobą jest niestety Rutkowski. Fail dla tvn na całej lini.
P.S.
Coś czuje że kogoś piękna kariera dziennikarska legnie w gruzach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie