Kiedyś widziałem filmik jak pomagają wiewiórce.
Dziś mam inny gdy podczas połowu rybak zauważył orła w wodzie . Natychmiast śpieszy mu z pomocą.
Piękny ptak Szacunek
Konto usunięte
2014-10-09, 11:47
Dostojne ptaszysko
C🤬j zamiast od razu go wyciągnąć, jak najszybciej pomóc, to wyciąga kamerę, filmuje i p🤬li głupoty do ledwo żywego ptaka.
podpis użytkownika
"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
Konto usunięte
2014-10-09, 12:13
Co za czasy, orzeł a delfinem pływa.
Wszystkim się już p🤬li.
Konto usunięte
2014-10-09, 12:22
Co za pajac z typa.. Orzeł podpływa do łodzi, a ten się na niego patrzy z tą kamerą i pyta "U WANNA GO HERE"?
widać że mądre w c🤬j te stworzenia
SKR
2014-10-09, 13:34
dla gimbazy:
rybak ma kuter,sieci itp
wędkarz ma wędki ,podbierak itd
niezłe ptaszydło ale zastanawia mnie co było powodem wodowania
Faktycznie informacja czy to rybak czy wędkarz oraz czy to ocean czy nie jest kluczowa dla tego filmiku... Poprawny opis :
(Prawdopodobnie) mężczyzna wyławia ptaka który z niewiadomych przyczyn był w wodzie dodatkowo zasłaniając obiektyw paluchem (od ręki) podczas nagrywania zdarzenia
SKR
2014-10-09, 14:11
salem20 napisał/a:
Faktycznie informacja czy to rybak czy wędkarz oraz czy to ocean czy nie jest kluczowa dla tego filmiku... Poprawny opis :
(Prawdopodobnie) mężczyzna wyławia ptaka który z niewiadomych przyczyn był w wodzie dodatkowo zasłaniając obiektyw paluchem (od ręki) podczas nagrywania zdarzenia
jeszcze tylko interpunkcja i możesz być z siebie dumny
Wędkarz a rybak to różnica-bocian87
podpis użytkownika
☠✠☠✠☠✠
Konto usunięte
2014-10-09, 15:50
Zachowanie gościa naprawde super. Szacun dla niego. Ale w 10:12 orzeł pięknie wyje*ał orła
To orzeł bielik, tegoroczny. Najprawdopodobniej uczył się latać i jako młody niedoświadczony lotnik wpadł do wody. Orły te głównie żywią się rybami, oraz szukają pożywienia w okolicach akwenów wodnych, stąd jego położenie nieopodal łodzi.
Rzeczywiście "nie wiadomo". Na końcu filmiku jest opis, orzeł został zabrany przez towarzystwo opieki nad zwierzętami, nakarmiony, zostanie poduczony polowania (cokolwiek to znaczy w tym wypadku) i wypuszczony. Powodem jego "przygody" było niedożywienie, tj. wycieńczenie i osłabienie. I tak, kiedy zamoczy pióra, nie może latać. Facet mu pomógł, za co piwko i tak dalej, dodatkowo nie próbował go dotykać, wycierać itp. bo to drapieżnik i jest niebezpieczny. W odruchu zaufał mu włażąc na podbierak i tyle. Nawet po wysuszeniu piór nie miał siły lecieć.
A poza tym, powinny nas interesować wyłącznie orły białe, czarne i dwugłowe c🤬j nas obchodzą. Pozdro dla kumatych.
Konto usunięte
2014-10-09, 18:49
SsijMiKij ty też inteligencją nie grzeszysz, rybak łowi ryby w celach zarobkowych i może używać do tego wędek, nie koniecznie sieci i to jest jego zawód, ma działalność lub pracuje u kogoś kto ma, wędkarz natomiast łowi tylko na wędki bo inna forma łowienia to kłusownictwo, są wiadomo pewne wyjątki ale tyczą się jakiś plemion itp. więc zamknij mordę.
ps. piękne zwierze
SKR też debil jesteś
10:22 I już wiem z kąd się wzieło powiedzenie ( wyj🤬 orła ).
Bez podtekstów zboczuchy
Przecież to nasz sadolowy jaszczomp.