👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Franekxx123 napisał/a:
Jakby ktoś miał więcej info co z typem to poproszę
36 latek uderzył w głowę 41 letniego ukrainca toporkiem na „zjeździe rycerzy” niestety Ukrainiec nie przeżył, turniej miał przez ten incydent małe 15 min przestój, wszystko wróciło do normy była wata cukrowa i baloniki.
Co takiego mi słownik przetłumaczył (pisownia oryginalna)
0dbytBiskupa napisał/a:
Piszesz tu tyle komentarzy podszytych pedalskimi fantazjami, że musisz mieć sporą wiedzę praktyczną w tym zakresie. No dalej, ujawnij się, może filmik jakiś wrzuć, będzie na harda. Rozumiem teraz skąd ten nick. Dam dobrą radę: jak dobrze nasmarujesz wtedy nie boli, a nawet jest całkiem przyjemnie.
Coś projekcja ci nie wyszła.
Analne porady od miłośnika ukraińskiego kefiru raczej świadczą o twoich zainteresowaniach więc pozwolisz, że nie skorzystam

Masz dobrą etykę pracy, 0 agitacji po 20 bo za nadgodziny nie płacą

Bul_od_bytu napisał/a:
Coś projekcja ci nie wyszła.
Analne porady od miłośnika ukraińskiego kefiru raczej świadczą o twoich zainteresowaniach więc pozwolisz, że nie skorzystam
Masz dobrą etykę pracy, 0 agitacji po 20 bo za nadgodziny nie płacą
niema to jak dobra rada od pedała dla pedała. tfu na was!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie