Morde mam nie w tamburyn hahahah
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Myślałem, że to Garry Oldman O.o
//UP
Nie widzialem Twojego postu haha
//UP
Nie widzialem Twojego postu haha

Moreq napisał/a:
Cytat:Fajnie zrobione pod klimat "Wściekłych Psów" i "Pulp Fiction"
Zapomniałeś jeszcze o szpilkach na giewoncie i kuchennych rewolucjach.
Reklama świetna, piweczko
Nie ma to jak popisywać się własną ignorancją i głupotą

Pierwsze sceny są zrobione na podobieństwo "Wściekłych Psów" Quentina Tarantino, nawet muzyka w tle jest bardzo podobna do numeru "Little Green Bag", który był wykorzystany we "Wściekłych Psach". Ostatnie sceny w samochodzie natomiast, nawiązują do "Pulp Fiction" (Quentina Tarantino) moment gdzie Vincent i Jules jadą z informatorem samochodem, a Vincent zabija przypadkiem informatora...
Niestety w dzisiejszych czasach ludzie się nie wstydzą już bycia debilem, teraz dla wielu, zdaje się to być powodem do dumy...?!

@Anarchangel
W Pulp Fiction ten gość co siedzial w samochodzie to chyba nie był jakiś informator tylko sk🤬iel co nie chciał im powiedzieć że w pokoju obok jest gość z ręcznym działkiem. Ale mogę się mylić.
W Pulp Fiction ten gość co siedzial w samochodzie to chyba nie był jakiś informator tylko sk🤬iel co nie chciał im powiedzieć że w pokoju obok jest gość z ręcznym działkiem. Ale mogę się mylić.

Rysiek dał radę, słuszna sprawa i szczera wypowiedz. Powinni więcej takich akcji organizować

Qwerty0123456789 napisał/a:
Przestańcie kopiowac wykop k🤬a moze odrobine inicjatywy
To sp🤬alaj na wykopa jak Ci tu zle.
wraca wiara w ludzi. Rysiek Lubicz w końcu przestał być p🤬dowatym mężem i tatusiem głupiej rodzinki z c🤬jowego serialu tylko się odcina od tego syfu i pokazuje że potrafi grać też inne role. i to jak! nawet nie przypomina - mimo tego głosu - Ryśka.
Powinni mu dać jakąs rolę w komedii gdzie zagrałby własnie takiego cwaniaczka. chyba większość ma już dosyć oglądania wiecznie tych samych mord typu Adamczyk, Szyc, Żmijewski czy inna Foremniak
browar!
Powinni mu dać jakąs rolę w komedii gdzie zagrałby własnie takiego cwaniaczka. chyba większość ma już dosyć oglądania wiecznie tych samych mord typu Adamczyk, Szyc, Żmijewski czy inna Foremniak
browar!
...SIEPOMAGA "kropka" PL "ukośnik" NIE DLA PSA KIEŁBASA ??!!
podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=NGhXjCuucLI&list=FLN9PmLQ060DZlRC1Ps86-bA