👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to jest chyba człowiek z najniższym IQ w Polsce, proponuję go zgłosić do księgi rekordów Guinessa lub po prostu odstrzelić żeby się nie rozmnażał

@Ghostface Patologia zawsze będzie podziwiać inną patologię.

Ludzie to jest tak żałosne, że aż boli. Nie, nie będę scrollował dalej jak mi się nie podoba. Po to są komentarze, żeby mówić jak się coś nie podoba, podoba lub jest po prostu żenujące. Proszę ogarnijcie się. On nie jest pozytywnie zakręcony. On jest pospolicie głupi, albo jest głupim trollem, bo mądry troll by to rezegrał lepiej. Nie zdziwię się jak to będzie kolejny projekt w stylu G. Żarko gdzie badają jak nisko upadły wymagania internautów co do "humoru".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie