WOT eksperty mówcie!
Mówcie!
Chcemy waszej eksperckiej wiedzy dotyczącej balistyki!
Mówcie!
Chcemy waszej eksperckiej wiedzy dotyczącej balistyki!

Ciekaw jestem jakim trzeba być człowiekiem aby od tak postawić na szali własne życie... nie mogę tego zrozumieć.

modzgi - podziel się swoją. Chętnie się czegoś dowiem od ciebie.
qqwer123 - bo nie rozumiesz, że to "fejk"?
qqwer123 - bo nie rozumiesz, że to "fejk"?
Tak patrze na te zarośnięte garaże i ciekaw jestem jakie skarby kryją .
podpis użytkownika
* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
Raczej to jest fejk... Ale ruch głowy może wyglądać na taki idiotyczny bo w wyniku uderzenie nie odrzuciło chłopa tylko po prostu stracił równowagę i mu łeb zaczęło ściągać. Przemawia za tym choćby fakt że na końcu rękami stabilizuje głowe i hełm. Jednak bardziej bym stawiał na fejk.
kalium napisał/a:
Tu wcale nie musiało być 340 J. Naboje do Naganta produkowano do 1989 (nie licząc jakichś symbolicznych ilości dla kolekcjonerów). A nabój nie może leżakować ad mortem usrandum, bo ładunek miotający traci swoje właściwości. Próbując odpalić kilkudziesięcioletni nabój kula może upaść po kilku metrach lotu, lub wręcz utkwić w lufie.Skończcie ględzić i przyjmijcie jakieś 340 J w łeb.

Charakternik , 3 zasada dynamiki mówi o akcji i reakcji , a nie odrzuci i sile, cały j🤬y internet Ci potwierdzi i każdy fizyk, więc skoncz.
Jeszcze gadasz głupoty o jakiejś sile bezwładności głowy. Ty chyba nie masz pojęcia co to siła bezwładności.
Jeszcze gadasz głupoty o jakiejś sile bezwładności głowy. Ty chyba nie masz pojęcia co to siła bezwładności.

Każdy filmik z ruskimi uświadamia mnie, że gdyby była wojna to mielibyśmy przej🤬e...

Z fizyki jestem straszna dupa ale za to mogę wam powiedzieć że ten hełm to K6-3 i waży 3,6 kg teraz gdybajcie sobie dalej.