👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jest taka jedna partia która chce wywrócić ten śmietnik do góry nogami (czyli w zasadzie wyprostować, bo "do góry nogami" to jest teraz), ale w tusk vision network próżno jej szukać
Jak ktoś narzeka a potem oddaje głos na te same świnie to niech się nie dziwi, że nic się nie zmienia, albo zmienia się na gorsze

wczesniej tak tusku odwalal kazdy narzekal a jak byly wybory to i tak za nim poszliscie
na cholere chcecie teraz powtorki?? co nagle wam zaswitalo ze tusku chce kontrolowac was jak moze????
myslec trzeba bylo wczesniej a nie po fakcie. teraz przez 4 lata to naskoczyc temu PO mozecie
na cholere chcecie teraz powtorki?? co nagle wam zaswitalo ze tusku chce kontrolowac was jak moze????
myslec trzeba bylo wczesniej a nie po fakcie. teraz przez 4 lata to naskoczyc temu PO mozecie
korrwin jest za radykalnymi zmianami nie dostał jeszcze szansy o dziwo sprytnie pozbyto się go z najbardziej zainteresowanych okręgów i w tv tez rzadko go pokazują ciekawe dlaczego hmm..

@Bongman
dales sie nabrac cyganowi na trasie, na sztuczne swiecidelko. palikot=po, a teraz udaje takiego prowolnosciowego, bo elektorat zweszyl. po stracilo notowania pis tez sld tym bardziej, to trzeba bylo z czyms swiezym wyskoczyc.
@*do tych wszystkich co bronia po*
tusk jest taki sam jak kaczor. rozni sie tylko wzrostem i wada wymowy
dales sie nabrac cyganowi na trasie, na sztuczne swiecidelko. palikot=po, a teraz udaje takiego prowolnosciowego, bo elektorat zweszyl. po stracilo notowania pis tez sld tym bardziej, to trzeba bylo z czyms swiezym wyskoczyc.
@*do tych wszystkich co bronia po*
tusk jest taki sam jak kaczor. rozni sie tylko wzrostem i wada wymowy

BongMan napisał/a:
Jest jeszcze trzecia opcja. Taki jeden co pali koty. Nikogo nie będzie inwigilował i na pewno nie odjebie takich głupot jak tamci dwaj. Transa w sejmie mogę znieść, w końcu wolny kraj...
i jeszcze sie mocno zdziwisz

Tak czytam niektóre komentarze i się nie dziwię, że taki burdel w kraju jest, skoro władzę wybierają takie barany.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie