Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:15
konto usunięte 2012-09-04, 2:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cysiek91 2012-09-04, 2:45
ArmiA86 napisał/a:

Prezydent, podobnie jak marszałek, to tytuł dożywotni. Do Leppera też się zwracało "Panie marszałku".

"Były Prezydent Lech Wałęsa" było wałkowane wiele razy...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 3:16 19
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 4:29 2
Kto się domyślał, że sprawa Amber to wprowadzenie do dojechania SKOK-u?

Dzisiaj na spokojnie przejdę się tam wypłacić wszystkie pieniądze żeby być spokojnym zanim "afera" się rozkręci i SKOK upadnie razem z moimi pieniędzmi.

Jestem ciekaw co będzie następne, macie jakieś swoje typy?
"Problem" Antysemityzmu? Rosjanie? Niemcy? Jakaś "tragedia" rodziny?

Zakłady przyjmuję po 16.
Zgłoś
gregor40 2012-09-04, 8:05 1
Wreszcie zrobią problemy z tymi parabankami. SKOK Stefczyka? What the fuck is that?
Zgłoś
lesii 2012-09-04, 8:38 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ypsilanti 2012-09-04, 9:11 4
Zauważyłem, że ostatnio co by się nie działo to wina Tuska. Nie macie zielonego pojęcia czym są SKOKi. Chłoniecie papkę nie lepiej niż POwskie lemingi. Facet który jest przezesem SKOKów, jest parlamentarzystą z ramienia PiS i będzie głosował we własnej sprawie i to są najwyższe standardy polityczne. PIS ma w tym własny partyjny interes i to jest jak mam rozumieć ok. Poczytajcie lepiej jak to wasze wspaniałe i czysto krystaliczne SKOki sprzedają złe długi do Luksemburga. I nikt nie chce ich przejąć tylko objąć nadzorem KNF, co dla klientów przyności same korzyści (wyższe i pewne gwarancje w przypadku upadłości). Szkopuł w tym, że trzeba wtedy przed KNFem składać raporty finansowe i tu jest największy problem. Mam pytanie czego boi się szefostwo SKOKów?

A i sprawdźcie relane oprocentowanie pożyczek w SKOKach. Lichwa niczym w chwilówkach itp.

samcik.blox.pl/2012/08/Sensacyjne-ustalenia-w-sprawie-SKOK-ow-Zamiataja.html
Zgłoś
modyf 2012-09-04, 9:49 2
Zgłoś
ypsilanti 2012-09-04, 10:03 2
Zgłoś
KuroNoTenshi92 2012-09-04, 10:19
ypsilanti napisał/a:

Kolejny frustrat, który wrzuca na wszystkich dookoła, a za bardzo nie wie co pisze. Poczytaj trochę o prywatyzacji polskich banków. A przede wszystkim sprawdź kto je prywatyzował, komu i za ile. Parę przykładów:
1. Bank Pekao S.A. - UniCredit 2006 (oops za rządu PISu)
2. Bank Zachodni WBK - Allied Irish Banks 2001 (AWS)
3. Bank Millennium - Banco Comercial Portugues 2003 (SLD)
4. BRE Bank - Commerzbank AG 2003 (SLD)
5. Getin (GBG) Bank - Getin Holding 2004 (SLD)
6. Kredyt Bank - GBC 2001 (AWS)
7. ING Bank Śląski - ING 2001 (AWS)

Słońce Peru nie miał już za bardzo czego prywatyzować. A i napisz co to znaczy śmieszne pieniądze, bo nie za bardzo wiem który to bank został sprzedany za owe śmieszne pieniądze. Konkrety, a nie chwytliwy hasełka.

Masz racje.
Mnie wkurza jak jakieś jełopy rzucają populistyczne hasła typu sprzedali za grosze, bezcen lub śmieszne pieniądze.

ypsilanti Nie martw się na szczęście tak mówi gimbaza, zawodówka, lewusy z LO, żule(oni mówią, że PGR'y poszły za grosze) i studenci kierunków(turystyka, zarządzanie i marketing, pedagogika, dziennikarstwo i wiele innych na kij potrzebnych kierunków).
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 10:53
a ty w Stefczyku byłeś? if you know what I mean...
Zgłoś
Pleso93 2012-09-04, 12:04
Ale bełkot
Zgłoś
dziarski 2012-09-04, 13:24 1
AHAHAHA_NO napisał/a:

czyli jak donek z bronkiem znowu próbują nas okraść

Teraz mi powiedz mistrzu, z którego momentu materiału wywnioskowałeś że Tusk i Bronisław chcą "nas" okraść ?
Zgłoś
kulos 2012-09-04, 14:12
ACTA nie bedzie parlament europejski zabronił tego...
wstępnie została podpisana przez premiera ale nie miała mocy prawnej, bo pierw unia musiała wyrazić na to zgodę, a że nie dała to acta do śmieci...

a SKOK jest PIS'owski więc nie ma co komentować, bo to walka polityczna jest
Zgłoś
joystik1337 2012-09-04, 14:16
@up

tego nie trzeba wnioskowac, to widac golym okiem, nie tylko w powyzszym filmiku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem