👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mięso smażone na oleju ? nie widzę w tym nic złego, sam jak smażę kotlety to robię to na oleju bo na tym to właśnie polega - ewentualnie na smalcu.
Olej wymieniany raz na dwa tygodnie - który olej, ten na którym smaży się mięso ? to jest na tyle mała ilość, że większość wsiąka w kotlety więc olej jest stale dolewany bo go ubywa, jeśli miałeś na myśli frytki to już zupełnie inna sprawa bo frytki w macu są smażone na fryturze.
Co do narzekania na swoją pracę, no cóż - skoro jest tak źle to kto każe Twojej dziewczynie tam pracować? z drugiej strony ja bym nie zatrudnił pracownika, który w ten sposób komentuje swoją pracę bo uważam to za brak lojalności.

Pójście do McDonald's żeby zjeść sałatkę to jak iść do burdelu żeby się poprzytulać.

Czy w reklamach jest coś w stylu "wygląd rzeczywistego produktu może odbiegać od przedstawionego na zdjęciu"?
Jeśli jest to nie ma co się spinać, ot zwykły marketing, a jeśli nie ma to McDonald ma problem, bo niemal niemożliwe jest ułożenie identycznie wszystkich kawałków w każdej porcji i może wygrałoby się w sądzie sprawę "bo liść był o 2mm za bardzo w prawo".
Jak chcesz dobrze podanego jedzenia, to idź do porządnej restauracji, zapłać co najmniej kilkadziesiąt złotych za danie i będzie to wyglądało. W fastfoodzie podają jedzenie do szybkiego napchania się, a nie podziwiania.
Jeśli jest to nie ma co się spinać, ot zwykły marketing, a jeśli nie ma to McDonald ma problem, bo niemal niemożliwe jest ułożenie identycznie wszystkich kawałków w każdej porcji i może wygrałoby się w sądzie sprawę "bo liść był o 2mm za bardzo w prawo".
Jak chcesz dobrze podanego jedzenia, to idź do porządnej restauracji, zapłać co najmniej kilkadziesiąt złotych za danie i będzie to wyglądało. W fastfoodzie podają jedzenie do szybkiego napchania się, a nie podziwiania.
@hanys_ akurat z tym olejem to prawda, robiłem kiedyś w MC w wakacje i widziałem na własne oczy co się dziele. Wdiko dobrze prawi.

@wdiko Tak z ciekawości. Czy żarcie z McDonalda ma jakiś wpływ na umiejętność stosowania zasad gramatyki?

Nie kupuję, choc mam kilkaset metrów do największego maca na Mazowszu.
Zwykły pracownik na śmieciowej umowie zarabia 700 -900 zł, a manager 1300 i to jest główny powód
Zwykły pracownik na śmieciowej umowie zarabia 700 -900 zł, a manager 1300 i to jest główny powód
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie