👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Większość firm w tym kraju ma swoich aktualnych i byłych pracowników w poważaniu.
Ja się tam dobrze bawiłam, nie narzekam. Jak się trafi na dobrą zgraną ekipę to można i w takiej firmie pracować.
Większość firm w tym kraju ma swoich aktualnych i byłych pracowników w poważaniu.
Ja się tam dobrze bawiłam, nie narzekam. Jak się trafi na dobrą zgraną ekipę to można i w takiej firmie pracować.
Ból dupy co najmniej jakby szef zmiany mu dziołchę wychędożył...

Historia o MC a Lubinie, mogę potwierdzić tą samą sprawe w MC Głogów koło ronda, żenua i tyle w temacie.
Ojciec_Stiffmeistera napisał/a:
Ból dupy co najmniej jakby szef zmiany mu dziołchę wychędożył...
Na szczęście szefami zmiany są tam dziołchy i to nawet fajne wiec mam cichą szanse na trójkącik aleee.... cicho bo się jeszcze dowie...

"Kolo statoila ciagle psuja sie maszyny maja juz po 20 lat a gosc oszczedza i nie kupuje nowych"
Jak 20 lat ja MC Donald w Polsce jest od 1992 roku???
Jak 20 lat ja MC Donald w Polsce jest od 1992 roku???
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie