Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-03-16, 19:14
kuba1986 napisał/a:

Żartowałem, nie przepadam za alkoholem.
Niestety, sporo piję redbulli, chyba trochę się uzależniłem od tego dziadostwa, a zdrowe podobno to nie jest

Pij pij! Samo zdrowie, power i stenty! Jest zajebiście, po tym jak przepchali mi żyły i napchali w aortę stentów, to jestem nie do zaj🤬ia. Życiowa kondycja!
Jest jeden problem.
Musisz Ci się udać przeżyć zawał, wiesz, losowanie.
Jak się uda to już z górki. Szpital, rehabilita i lecisz! 👍🏻

Jeszcze szlugi bym polecał do tego i dietka, taka wiesz... Kebsik, Maczek... Grillek... 😁😈
Zgłoś
kuba1986 2025-03-16, 21:33
Shaolin_Majster napisał/a:

Pij pij! Samo zdrowie, power i stenty! Jest zajebiście, po tym jak przepchali mi żyły i napchali w aortę stentów, to jestem nie do zaj🤬ia. Życiowa kondycja!
Jest jeden problem.
Musisz Ci się udać przeżyć zawał, wiesz, losowanie.
Jak się uda to już z górki. Szpital, rehabilita i lecisz! 👍🏻
Jeszcze szlugi bym polecał do tego i dietka, taka wiesz... Kebsik, Maczek... Grillek... 😁😈

Dzięki, pocieszyłeś mnie

Ogólnie dietę mam raczej ok, nie stołuje się na śmieciowej żywności. Jako że nie piję kawy, zacząłem pić redbulle, żeby czasami dać sobie kopa. Piję 3 x 250ml dziennie, ale wiem że muszę z tego zrezygnować, tylko trochę ciężko będzie
Zgłoś
Piciuzcmg 2025-03-16, 22:34
Co ona k🤬a magazynek miała
Zgłoś
Carcano008 2025-03-17, 1:49
Przecież ja bym zaj🤬a!
Zgłoś
winters506 2025-03-17, 9:53
Kacapski Tłuścioch Bojowy
Zgłoś
Barbarianowypng 2025-03-17, 13:28
Zgłoś