Ten "głupi cz🤬ch" to Rasheed Wallace z Boston Celtics a filmik jest tak c🤬jowej jakosci ze poprostu nie widac ze pilka odbija mu sie od dloni. Nie mogl jej chwycic i a po odbiciu niechcacy wpadla do kosza. Faile zdarzaja sie kazdemu a akurat on jest sporo gwiazda nba i napewno zaden z was lebki nie osiagnie nigdy chocby ulamka jego sukcesu

@up
ale ty p🤬lisz...sheed gwiazdą? po c🤬j fest jest skandalistą jak rodmann tylko, że on był laytowy, a on jest gwiazdeczką z fochami, nabijać to potrafi techniczne tylko.
ale ty p🤬lisz...sheed gwiazdą? po c🤬j fest jest skandalistą jak rodmann tylko, że on był laytowy, a on jest gwiazdeczką z fochami, nabijać to potrafi techniczne tylko.
podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Piękne porównanie
Sheed nie jest gwiazdą, bo jest jak Rodman (tylko, ze rodman trzyma do dzisiaj rekordy zbiorek i dostal 2 lata z rzedu najlepszego obrońce roku).

LinekDB9 napisał/a:
Ten "głupi cz🤬ch" to Rasheed Wallace z Boston Celtics a filmik jest tak c🤬jowej jakosci ze poprostu nie widac ze pilka odbija mu sie od dloni. Nie mogl jej chwycic i a po odbiciu niechcacy wpadla do kosza. Faile zdarzaja sie kazdemu a akurat on jest sporo gwiazda nba i napewno zaden z was lebki nie osiagnie nigdy chocby ulamka jego sukcesu
![]()
osiągnąłem znacznie więcej. urodziłem się biały
podpis użytkownika
khekhekhe
goofastfood napisał/a:
Piękne porównanie
Sheed nie jest gwiazdą, bo jest jak Rodman (tylko, ze rodman trzyma do dzisiaj rekordy zbiorek i dostal 2 lata z rzedu najlepszego obrońce roku).
może trochę przesadziłem chodziło mi o temperament z tym, że Rodman był bardziej poj🤬y, a sheed to gracz ala "ej faul był, sędzio ty c🤬ju faul był, a p🤬le to idę do domu"
tiger188 napisał/a:
ważne zeby bylo +1 do statów
raczej +2, chociaż nie wiem czy nie -2
raspbery napisał/a:
był 2008 rok mecz MCKiS Jaworzno - Hajduki Chorzów, koleś z mojej drużyny wp🤬lił...samobój w koszykówce tego jeszcze nie było

100lec widzę, że fan koszykówki:P
podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.