Cudak napisał/a:
Na razie tylko ty narzekasz pusiu czy jaki tam masz nick. Na przyszłość więcej dystansu bo się pokaleczysz
W końcu nick @Cudak zobowiązuje...

Cudak napisał/a:
Niezapomniałem niczego dodawać. Tylko debile i niziny społeczne potrafią czerpać radość z czegoś tak prymitywnego jak huk petardy.
Samo huk to nic przyjemnego efekt się liczy, racja.
ramsch12345 napisał/a:
Okno z gówna i kartonu.. jak państwo polskie xd
Do tego pewnie jeszcze jego stara to montowała.
Cudak napisał/a:
Każdy kto odpala petardy jest niziną umysłową. Nie inaczej jest w tym przypadku.
Powiedz to największej potędze technologicznej świata , która jak wstrzyma produkcję małego kondensatora ,to nie będziesz miał z czego odpisać , więc Nizina to ten kto żyje by zakazywać , bo tak h🤬j i już bo ja mądry. bo nie strzelam bo nie r🤬am bo nie pije. Bo nie jem mięsa bo zarabiam w korpo 7 k i jestem naj. Buahahah
Mirek19850509 napisał/a:
Powiedz to największej potędze technologicznej świata , która jak wstrzyma produkcję małego kondensatora ,to nie będziesz miał z czego odpisać , więc Nizina to ten kto żyje by zakazywać , bo tak h🤬j i już bo ja mądry. bo nie strzelam bo nie r🤬am bo nie pije. Bo nie jem mięsa bo zarabiam w korpo 7 k i jestem naj. Buahahah
Gdzie napisałem, że jestem za zakazem? Człowiek wolny powinen móc nawet legalnie jeździć bez pasów, kupić herę ze sprawdzonego źródła albo chodzić po konstrukcji mostu, żeby się efektownie zabić pod warunkiem że jego działanie nie odbije się na kimś innym. A jeśli tak jest powinen za to odpowiadać. Co do petard, no cóż. Każdy ma wolną wolę i nic nie poradzimy, że debil zawsze wybierze coś głupiego. Nikt nikomu nie zabrania być debilem