Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kogucik_Bałamucik 2024-12-24, 21:46 1
Cudak napisał/a:

Na razie tylko ty narzekasz pusiu czy jaki tam masz nick. Na przyszłość więcej dystansu bo się pokaleczysz

W końcu nick @Cudak zobowiązuje...
Zgłoś
miedzion 2024-12-24, 23:45
Cudak napisał/a:

Niezapomniałem niczego dodawać. Tylko debile i niziny społeczne potrafią czerpać radość z czegoś tak prymitywnego jak huk petardy.

Samo huk to nic przyjemnego efekt się liczy, racja.
Zgłoś
be 2024-12-25, 1:19 1
Ruski mir - okno wstawione klamką przy scianie 🤯
Zgłoś
hitmeme 2024-12-25, 5:59 1
ramsch12345 napisał/a:

Okno z gówna i kartonu.. jak państwo polskie xd

Do tego pewnie jeszcze jego stara to montowała.
Zgłoś
Sramnawas 2024-12-25, 14:50 2
Cudak napisał/a:

Każdy kto odpala petardy jest niziną umysłową. Nie inaczej jest w tym przypadku.

Powiedz to największej potędze technologicznej świata , która jak wstrzyma produkcję małego kondensatora ,to nie będziesz miał z czego odpisać , więc Nizina to ten kto żyje by zakazywać , bo tak h🤬j i już bo ja mądry. bo nie strzelam bo nie r🤬am bo nie pije. Bo nie jem mięsa bo zarabiam w korpo 7 k i jestem naj. Buahahah
Zgłoś
Cudak 2024-12-27, 20:25
Mirek19850509 napisał/a:

Powiedz to największej potędze technologicznej świata , która jak wstrzyma produkcję małego kondensatora ,to nie będziesz miał z czego odpisać , więc Nizina to ten kto żyje by zakazywać , bo tak h🤬j i już bo ja mądry. bo nie strzelam bo nie r🤬am bo nie pije. Bo nie jem mięsa bo zarabiam w korpo 7 k i jestem naj. Buahahah

Gdzie napisałem, że jestem za zakazem? Człowiek wolny powinen móc nawet legalnie jeździć bez pasów, kupić herę ze sprawdzonego źródła albo chodzić po konstrukcji mostu, żeby się efektownie zabić pod warunkiem że jego działanie nie odbije się na kimś innym. A jeśli tak jest powinen za to odpowiadać. Co do petard, no cóż. Każdy ma wolną wolę i nic nie poradzimy, że debil zawsze wybierze coś głupiego. Nikt nikomu nie zabrania być debilem
Zgłoś
kubaska5 2024-12-28, 22:56
Takie stare a głupie jak dziecko z petardą
Zgłoś