Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-08-24, 21:14 11
Luis napisał/a:

akurat bezpłodność w tych przypadkach byłaby nawet przydatna. Przynajmniej mniej debili na świecie

Dobra czas na wykład dla ludzi którzy hejtują:
Weźmy sobie za przykład takiego Johnego Knoxville a właściwie Phillip John Clapp.
Studiował w American Academy of Dramatic Arts w Pasadenie , gdzie otrzymał dyplom z wyróżnieniem . Jako świetny aktor oraz znakomity kaskader jest jednym z najlepiej opłacanych kaskaderów.
Jego dochody miesięcznę sięgają 730tyś. dolarów.
Ale kaskaderka i aktorstwo to nie wszystko , jest także świetnym producentem filmowym (dzięki niemu mamy m.i. Jackassa który początkowo był emitowany na MTV oraz świetny klasyk "Z podniesionym czołem" - co do tego drugiego dzięki jego zainteresowaniu pewnej historii ten film powstał).
A co do dzieci :
Zanim się rozwiódł zdążył "zbroić" już jednego dzieciaka mianowicie córkę Madison (ur.1996) oraz chłopca Rocko Akira

Więc zanim powiesz coś tempa p🤬o to najpierw dowiedz się wiecej.
Zgłoś
olo1990pl 2012-08-24, 21:14 1
W 40 s idealnie widać, że piłka nie trafiła w Johnny'ego a ten pokłada się z "bólu".
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-24, 22:01
/watch?v=9ZSqnjo0erg&feature=related

Film godny obejrzenia, polecam wszystkim. Wymagany angielski lub holenderski, jak kto woli.
Zgłoś
piter07 2012-08-24, 22:01
LikeThis, ale kobiety myślą inaczej podam przykład parkowanie, coś pójdzie nie tak to kobietom się mózg wyłącza i się męczą 15 minut z zaparkowaniem
up oglądałem wszystkie części xd
Zgłoś
Luis 2012-08-25, 2:15 1
piter07 napisał/a:

większość tych tzw. przez ciebie idiotów ma studia pokończone a ty nie tępa c🤬o

eh napisałam dosyć ostrego posta, ale skasowałam go właśnie pisząc tego, bo stwierdziłam, że nie będę się zniżać do twojego poziomu. Zastanawia mnie tylko, czy wiek (30lat) doj🤬eś sobie tylko dla szpanu +10 respect, czy na serio jesteś tak stary, a tak głupi.
Co mają studia do rozumu?! jeśli wg ciebie to pierwsze łączy się z biciem się po jajach to ty pewnie nic już w portkach nie masz (o ile kiedykolwiek coś miałeś...i sam skończyłeś studia. Chociaż w dzisiejszych czasach największe tępe c🤬je twojego typu dostają się na studia i je kończą). Swoją drogą, nie mam dokończonych jeszcze studiów, ale nie bój się, w zawodzie już pracuję :] więc nie narzekam.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-25, 12:54
Luis napisał/a:

eh napisałam dosyć ostrego posta, ale skasowałam go właśnie pisząc tego, bo stwierdziłam, że nie będę się zniżać do twojego poziomu. Zastanawia mnie tylko, czy wiek (30lat) doj🤬eś sobie tylko dla szpanu +10 respect, czy na serio jesteś tak stary, a tak głupi.
Co mają studia do rozumu?! jeśli wg ciebie to pierwsze łączy się z biciem się po jajach to ty pewnie nic już w portkach nie masz (o ile kiedykolwiek coś miałeś...i sam skończyłeś studia. Chociaż w dzisiejszych czasach największe tępe c🤬je twojego typu dostają się na studia i je kończą). Swoją drogą, nie mam dokończonych jeszcze studiów, ale nie bój się, w zawodzie już pracuję :] więc nie narzekam.

Czyżbyś była zła że nie dostałaś się na studia?
Zgłoś