Dla Hondy s2000 zawsze piwko! Niestety dalej śmigam Peugeotem 308 1,6 HDI

s2000 w sam raz dla ciot w rurkach odglos silnika jakby na motorynce jechal jak chcecie wrzucac auta dla prawdziwych facetow to przynajmniej z silnikiem v6 albo v8 gdzie brzmienie pracujacego silnika to poezja dla ucha

nobas - sam jestes ciota w dodatku frajerzyna. Nawet z jednocylindrowego silnika wyciągniesz piekne brzmienie, ale co o tym może wiedzieć c🤬l taki jak Ty.

@piterek098
wątpie czy ty potrafisz fujare swoją trzymać, czy wolisz dla pewności usiąść na kiblu, ale wiem na pewno że gość na fimie potrafi dobrze sterować wehikułem i razem z @torba nie zeszczajcie się w fotelach z zawiści bo założę się że gość będzie żył długo, szybko i szczęśliwie
wątpie czy ty potrafisz fujare swoją trzymać, czy wolisz dla pewności usiąść na kiblu, ale wiem na pewno że gość na fimie potrafi dobrze sterować wehikułem i razem z @torba nie zeszczajcie się w fotelach z zawiści bo założę się że gość będzie żył długo, szybko i szczęśliwie
Moc może duża ale moment żałosny.Ale coś za coś.Ten silnik nie uciągnął by cięższego auta.Ale w tej budzie to szczerze widziałbym jakąś V
To był by ogień.Moment ok 300N*m

k🤬a jak ten brodziaty się zapiął w ten pasy, urwie mu łeb przy byle dzwonie
widze sami profesionalni kierowcy na sadolu, ide w zakład o stówkę, że poloneza w zimie zatrzymalibyście na słupie...
Sami specjaliści od trzymania kierownicy, a pewnie jedyne co trzymali to siusiak taty, jak ich podwoził do szkoły Multiplą
Ja tam chce GT-R z 2014
a lekarza też nie ma .
podpis użytkownika
Wchodzi bóg do lekarza ....a lekarza też nie ma .
Antidesperate napisał/a:
Sami specjaliści od trzymania kierownicy, a pewnie jedyne co trzymali to siusiak taty, jak ich podwoził do szkoły Multiplą
Widzę, że wspomnienia ciągle Cię prześladują.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
pfff toż to autko dla kobiet, podobnie jak Mazda MX-5 ...