sprytny Van Damme...
poudawał, że go nóżka boli - a teraz będzie Valił Damme
poudawał, że go nóżka boli - a teraz będzie Valił Damme

Krzysztov napisał/a:
Ziomek - Tajski Boks
![]()
To się muay thai nazywa...
Eh, te chwile spędzone przed telewizorem, gdy Van Damme swoimi okrzykami i kopniakami potrafił niejednego widza w zachwyt wprowadzić. Teraz to tylko reklamy i jakieś Trudne Sprawy, gdzie kunszt aktorski jest równy inteligencji tego debila, co kopał w metalową rurkę bez ochraniaczy.

Was wszystkich już doszczętnie poj🤬o ... jakiś młody gnojek podstawia głos i Wy się nim podniecacie ? Szczyl 10 lat pewnie i już klnie jak szewc. I to jest k🤬a Sadistic ?? raczej kinderstic

A ja k🤬a nie wiedziałem że low kick jest na wysokości głowy. Poza tym po c🤬j się podniecacie dzieciakiem? zgadzam się z kolegą wyżej.
Btw, kolego Seiki - muay thai = tajski boks. to sa synonimy k🤬a, oba określenia poprawne. Ja p🤬le jacy znawcy -.-
Btw, kolego Seiki - muay thai = tajski boks. to sa synonimy k🤬a, oba określenia poprawne. Ja p🤬le jacy znawcy -.-
draconic napisał/a:
Was wszystkich już doszczętnie poj🤬o ... jakiś młody gnojek podstawia głos i Wy się nim podniecacie ? Szczyl 10 lat pewnie i już klnie jak szewc. I to jest k🤬a Sadistic ?? raczej kinderstic
draconic, zapoznaj się najpierw z klasyką internetu może, co?
Po co robić burdel na forum jak można podpiąć pod istniejący temat ?
sadistic.pl/sa-lou-kingi-musi-bolec-vt62940.htm
a tajski boks też jest ...
sadistic.pl/sa-lou-kingi-musi-bolec-vt62940.htm522887
Na sadolu coraz częściej miewam deja vu
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-08-31, 19:12 ]
scalono

sadistic.pl/sa-lou-kingi-musi-bolec-vt62940.htm
a tajski boks też jest ...
sadistic.pl/sa-lou-kingi-musi-bolec-vt62940.htm522887
Na sadolu coraz częściej miewam deja vu

[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-08-31, 19:12 ]

podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
racoon napisał/a:
A ja k🤬a nie wiedziałem że low kick jest na wysokości głowy. Poza tym po c🤬j się podniecacie dzieciakiem? zgadzam się z kolegą wyżej.
Bo to jest kur*a LOU KING

dziecko próbuje zaistnieć w internecie
tak jak up, miał ochraniacze prawdopodobnie, a jak nie to + za głupotę. Niezbyt wyraźnie widać, ale te jego "lou kingi" nie są trafiane piszczelem, tak mi się zdaje xd

tobimiecio napisał/a:
To chyba Najman w młodości.
Najeżdżanie na Najmana już przestało być śmieszne.