i w dodatku to kochają
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
The are the King's of the speed. Respecta i głębokie ukłony!!! według mnie jerzdrzą na jajach!! Hard SPEED
konto usunięte
2013-02-24, 21:11
to że ktoś odbiega od normy nie znaczy że jest nienormalny...
Fajne drogi mają,równe takie i bez dziur...ehh rozmarzyłem się..
mi od samego patrzenia sie slabo robi....wkrotce spotkamy sie na hardzie.
Jazda na krawędzi zajebisty film polecam ;P
konto usunięte
2013-02-24, 22:01
Na yt "Closer To The Edge" - polecam. Nawet jeżeli ktoś nie interesuje się motocyklami. Film rewelacja
konto usunięte
2013-02-24, 22:26
Fragmenty z zajebistego filmu:) pozdro
Czerstwy napisał/a:
Nienormalnością nazwałbym poświęcanie całego swojego wolnego czasu na spędzanie go przed monitorem.
nie troluj
Motocykliści mawiają, że na motocyklu w 5 minut można przeżyć więcej niż niektórzy przez całe życie, podpisuje się pod tym jako jeździec suzuki

LwG
jestem Sadol amator!
Jak znaleźć link na YT tego filmiku?
podziwiam kolesi pomimo że wolę jazde w terenie. W Polsce po prostu nie ma torów gdzie można bezpiecznie pojeździć 'latawcem" a na drogach za dużo czubków na szybszą jazdę
konto usunięte
2013-02-25, 9:58
za wyscigi na man zawsze piwo
konto usunięte
2013-02-25, 14:06
Sezon się zbliża trzeba w Jawce zapłon ustawić
konto usunięte
2013-02-25, 14:52
Czerstwy napisał/a:
Nienormalnością nazwałbym poświęcanie całego swojego wolnego czasu na spędzanie go przed monitorem.
Oni mogą nie żyć długo i zginąć w młodym wieku, ale to i tak lepsze niż w ogóle nie mieć życia jak no-life'y.
Szczególnie ,gdy spowodują wypadek w którym nie tylko oni zginą