📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

nie znam się na plastikach, ale wydaje mi się że reklamówki mogą się naelektryzować,
tak że dalej może być ciekawie
tak że dalej może być ciekawie
McQurwa napisał/a:
tak się dziś robi mołotow koktajle
To już wyższy poziom - na taki pojazd kierowany przez samobójcę wyładowany materiałami wybuchowymi amerykanie mówią VBIED

Takafura napisał/a:
To już wyższy poziom - na taki pojazd kierowany przez samobójcę wyładowany materiałami wybuchowymi amerykanie mówią VBIED
I tu się mylisz kolego- na taki samochód wypełniony materiałami wybuchowymi, kierowany przez samobójcę, amerykanie mówią SVBIED.
VBIED- Vehicle Born Improvised Explosive Device- tak objaśnię, jak krowie na granicy: samochód pułapka bez kierowcy.
SVBIED- Suicide Vehicle Born Improvised Explosive Device- pojazd kierowany przez samobójcę wyładowany improwizowanymi materiałami wybuchowymi.
Benzyna w siatce to jeszcze nic!
Za młodu byłem ze znajomymi na biwaku i pewien tubylec Zaproponował nam wino własnej roboty, że mamy przyjść do niego z naczyniem to nam naleje. Naszym największym naczyniem był materac dmuchany. Do dzisiaj pamietam smak talku
Za młodu byłem ze znajomymi na biwaku i pewien tubylec Zaproponował nam wino własnej roboty, że mamy przyjść do niego z naczyniem to nam naleje. Naszym największym naczyniem był materac dmuchany. Do dzisiaj pamietam smak talku

Nie...
To musi być ustawione...
Mam uwierzyć, że akurat miała dwie reklamówki na benzynę w samochodzie..?
To musi być ustawione...
Mam uwierzyć, że akurat miała dwie reklamówki na benzynę w samochodzie..?

bobek833 napisał/a:
Jak pobrać film z sadola?
sadol.pl/jak-pobrac-filmik-z-sadolowego-serwera-vt489745.htm

Samael6 napisał/a:
Nie nie da się ! no chyba ze do momentu kiedy reklamówka się nie rozpuści czyli z 5 min.
ale on dał też drugą reklamówkę, więc ma 10 minut
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie