Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nagranie z Harlemu?
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Al , jak nic mało prawdopodobne że zaczęły ewoluować skoro od tysięcy lat stoją w miejscu
żmij napisał/a:
To są cycki. Sorry ale naczelne są z nami blisko spokrewnione, stąd nic dziwnego że ten sam organ wygląda podobnie.Piwa należą się za cycki.
Nie za wymiona.
Nie jestem pewna czy to czasem nie fejk. Dlatego też poszukałam na sieci zdjęć małpich cyców: wyglądają inaczej (mniejsze i bardziej obwisłe), ale biorąc pod uwagę zakres różnorodności cycków u ludzi to wygląda sensowne — zwłaszcza podczas laktacji. Tak więc, moje nie-zoologiczne oko twierdzi że to raczej nie fejk.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
To są cycki. Sorry ale naczelne są z nami blisko spokrewnione, stąd nic dziwnego że ten sam organ wygląda podobnie.
Nie jestem pewna czy to czasem nie fejk. Dlatego też poszukałam na sieci zdjęć małpich cyców: wyglądają inaczej (mniejsze i bardziej obwisłe), ale biorąc pod uwagę zakres różnorodności cycków u ludzi to wygląda sensowne — zwłaszcza podczas laktacji. Tak więc, moje nie-zoologiczne oko twierdzi że to raczej nie fejk.
majeńka, to nie fejk, to AI
ANALizator777 napisał/a:
Ma większe cycki jak moja niby narzeczona
Wirus HIV, jak się uważa, pochodzi od małp, a dokładniej od szympansów z Afryki Środkowej, gdzie prawdopodobnie nastąpiło jego przeniesienie na człowieka na początku XX wieku.
W dzisiejszych czasach małpy mają większe cyce niż laski.
Nie wiem z czego to wynika. Jakieś pomysły?
Nie wiem z czego to wynika. Jakieś pomysły?
ANALizator777 napisał/a:
Ma większe cycki jak moja niby narzeczona
Tak trzymaj.