Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gaiseric 2025-07-06, 20:23
To nagranie z Harlemu?

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
parapsychol 2025-07-06, 21:40 1
hmmmm..... cycunie...sa i sa browarki
Zgłoś
Sramnawas 2025-07-06, 21:50
Al , jak nic mało prawdopodobne że zaczęły ewoluować skoro od tysięcy lat stoją w miejscu
Zgłoś
majeńka 2025-07-06, 23:37
żmij napisał/a:

Piwa należą się za cycki.
Nie za wymiona.

To są cycki. Sorry ale naczelne są z nami blisko spokrewnione, stąd nic dziwnego że ten sam organ wygląda podobnie.

Nie jestem pewna czy to czasem nie fejk. Dlatego też poszukałam na sieci zdjęć małpich cyców: wyglądają inaczej (mniejsze i bardziej obwisłe), ale biorąc pod uwagę zakres różnorodności cycków u ludzi to wygląda sensowne — zwłaszcza podczas laktacji. Tak więc, moje nie-zoologiczne oko twierdzi że to raczej nie fejk.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
darek1234 2025-07-07, 0:32 1
majeńka napisał/a:

To są cycki. Sorry ale naczelne są z nami blisko spokrewnione, stąd nic dziwnego że ten sam organ wygląda podobnie.
Nie jestem pewna czy to czasem nie fejk. Dlatego też poszukałam na sieci zdjęć małpich cyców: wyglądają inaczej (mniejsze i bardziej obwisłe), ale biorąc pod uwagę zakres różnorodności cycków u ludzi to wygląda sensowne — zwłaszcza podczas laktacji. Tak więc, moje nie-zoologiczne oko twierdzi że to raczej nie fejk.

majeńka, to nie fejk, to AI
Zgłoś
CanesVenatici 2025-07-07, 0:33
ANALizator777 napisał/a:

Ma większe cycki jak moja niby narzeczona

Wirus HIV, jak się uważa, pochodzi od małp, a dokładniej od szympansów z Afryki Środkowej, gdzie prawdopodobnie nastąpiło jego przeniesienie na człowieka na początku XX wieku.
Zgłoś
Olakicia 2025-07-07, 0:33
W dzisiejszych czasach małpy mają większe cyce niż laski.
Nie wiem z czego to wynika. Jakieś pomysły?
Zgłoś
mieszał 2025-07-07, 2:18
ANALizator777 napisał/a:

Ma większe cycki jak moja niby narzeczona

Tak trzymaj.
Zgłoś
kranik123 2025-07-07, 10:51
To chyba Niemka.
Zgłoś
robdri 2025-07-07, 17:38
To chyba małpia wersja Marianny Schreiber?
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem