Znany wam Polski jajcarz postanowił zrobić po raz drugi zrobić coś dobrego.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-21, 20:10
konto usunięte
2013-12-21, 20:11
A ja wam powiem jedno: zagonić to kurestwo do roboty. 3/4 z nich to znalazło się w takim stanie z własnej, nieprzymuszonej woli. Teraz jak świat długi i szeroki, internetowi celebryci mogą ocieplać swój wizerunek pomagając tym niemotom. Jedyna pomoc dla nich przymus pracy. Roboty nie brakuje.
konto usunięte
2013-12-21, 20:12
i jak oni teraz będą żebrać?
w nowych ciuchach?
zabrał im podstawowe źródło dochodu
konto usunięte
2013-12-21, 20:39
A ja się ciesze, że takiego typu filmiki są. Nakupuje pełno ubrań wyda sporo kasy, a wszystko zwróci mu się od Youtube za wyświetlenia, bo ludzie kochają tego typu filmiki. Robić coś dobrego i na tym zyskać jest jak kackupa - nie do opisania
Ludzie, a co to za różnica czy to nagra?
Skoro Wam tak to wadzi to sami ogarnijcie tyle ubrań, jedzenie i zanieście to bezdomnym BEZ nagrywania.
Mam wrażenie, że to najlepsze wyjście.
konto usunięte
2013-12-21, 20:48
konto usunięte
2013-12-21, 20:54
N527 napisał/a:
Mozna ciskać na ciskanie, ale za dobre uczynki - jak kupienie tacie haka i pirackiej czapki, czy wzruszanie bezdomnych zawsze piko.
Co ci piko?
konto usunięte
2013-12-21, 21:03
konto usunięte
2013-12-21, 21:06
StalowyTaboret no dokładnie... łezka się w oku kręci
konto usunięte
2013-12-21, 22:02
rksrobert napisał/a:
@HelloHell a czy on wydaje twoje ciężko zarobione pieniądze? Nie należy do rządu więc wydaje własne. Nie wiem z czym masz problem.
to niech wyda swoje pieniądze na mnie i mi coś kupi ok?
nie zrozumiałeś mnie, nie chodzi mi o to czyje/skąd były pieniądze tylko ze po prostu dal im coś za darmo - a to źle bo uczymy ich wtedy nieróbstwa.