👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rudeboy83 napisał/a:
Napociłeś się queke3arena przy tym bazgrole ale gówno wielkie wyszło z tego bo co jest w tym złego, że na tym zarobili. Lepsze to niż Wiśniewski śpiewający "keine grenzen" !!!!!!
Widzę że jesteś nowy w internetach.
Nie slucham takiej muzyki na co dzien ale... czytajac tekst az mnie ciarki przeszły. Chwała Bohaterom!

Nie jestem jakimś patriotą, a jednak smutne, że kolesie z Sabaton mają więcej wiedzy i szacunku dla historii naszego kraju niż 90% Polaków. Bo przecież nie trzeba być patriotą, żeby szanować kulturę i znać historię miejsca, w którym żyjemy, prawda? Nie trzeba być "narodowcem", żeby nie kupować tych gównianych bajeczek o wspaniałej, multikulturowej i równej seksualnie Polsce i pokrzywdzonych przez nas Niemcach... Do tego wystarczy rozmowa ze starszym pokoleniem, kilka książek i samodzielne myślenie, którego dzisiaj strasznie brakuje.

Woodstock, koncert Sabatonu 2013... Dla większości i tak woodstock będzie się kojarzył tylko z bandą brudasów. Dodam, że Ci wszyscy na zdjęciu zaśpiewali równo hymn Polski. Niezapomniane emocje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie