Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:25
Sabaton po Polsku
bins24 • 2013-07-29, 23:30
Sabaton stworzył polską wersję utworu "40:1" z płyty "The Art of War". Jakość nagrania jest średnia z powodu, że jest to wycinek z audycji Jurka Owsiaka "Się kręci" w radiowej trójce. Wrzucam raczej jako ciekawostkę.

napisy: /watch?v=EurEDjRQv1w
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzehooj 2013-07-30, 14:34 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 14:36 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 14:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 14:53
Fajne, ale niech zrobią coś nowego i świeżego. Każdy utwór jednej płyty na tej samej melodii, nie mają talentu chłopaki, chociaż widać, że się starają.
Zgłoś
CiociaSmiglo 2013-07-30, 14:58 1
Jeśli chodzi o taki rodzaj muzyki, polecam o wiele bardziej zespół Irydion, o wiele mniej komercyjny i jebiący sztucznością.
A utwór 'W obronie życia" naprawdę zrobił na mnie duże wrażenie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 15:00 2
Polecam posłuchać innych kawałków o tematyce powstania np. Heaven Shall Burn - Armia (niemiecka grupa metalcore'owa) lub Hail of Bullets - Warsaw rising (death metal z Holandii).
Zgłoś
Jing 2013-07-30, 15:02 10
Zgłoś
Młynarz2033 2013-07-30, 15:39 1
Z sabatonu to mi się najbardziej podoba twilight of the thunder god (Kawałek od amon amartha) , Killing ground i Swedish Pagans

Po za tym nie rozumiem ludzi którzy wyzywają innych od gimbusów przez to czego słuchają...
Równie dobrze możecie mnie nazwać komuchem bo słucham m.in. tego :

Więc radzę się zastanowić następnym razem co piszecie , jakie debilne rzeczy .
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 16:03 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 16:06 2
Trochę szkoda że taka reputacja się buduje Sabatonowi, jest to jeden z moich ulubionych zespołów a dzieje się z nim tak z powodu całej gimbazy którzy słuchają ją tylko dlatego, że mają tam 2/3 utwory o Polsce i sięjarają nim jak jakieś spedaleni psychofani bieberka.
Zgłoś
Lord_Viader 2013-07-30, 16:23
Zgłoś
KuroNoTenshi92 2013-07-30, 16:36
Zabawne jest to, że autor wrzucił to jako ciekawostkę.

Ja wiem jaka to ciekawostka teraz liczy wypociny zbulwersowanych dzieciaków.

Mam nadzieję, że następny temat będzie zatytułowany gimbusy(nie lubię tego słowa, ale muszę go użyć w stosunku do was hipokrytów) sadistica i w tym temacie będą niki z kawałkami ambitnych wypowiedzi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 17:22
Młynarz2033 napisał/a:

Równie dobrze możecie mnie nazwać komuchem bo słucham m.in. tego :

Dobrze, jesteś komuchem
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 18:17 1
Zgłoś
!Timon 2013-07-30, 18:18
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem