Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sąd w Holandii uniewinnił młodego Polaka, który w Amsterdamie zabił 47- letniego gw🤬ciciela. Prokurator domagał sie 10 lat pozbawienia wolności dla naszego rodaka. Wyrok to finał sprawy, która rozpoczęła sie w lipcu ubiegłego roku. Wówczas w amsterdamie 20 letni Polak był na wycieczce i nocował u 47 letniego meżczyzny. Ten w nocy obezwładnil Polaka i go zgw🤬cił. Gdy chciał zrobić to ponownie, dwudziestolatek sięgnął po nóż, który miał w plecaku i zadał cios swojemu oprawcy. Gdy ten zaczął uciekać, Polak dogonił go i zadal jeszcze 2 ciosy, a mężczyzna zmarł w wyniku poniesionych ran.

Prokuratura domagała się dla dwudziestolatka kary 10 lat pozbawienia wolności argumentując, że nie można mówić o obronie koniecznej, gdy do zabójstwa doszło już po gw🤬cie. Ponadto pojawiła się sugestia, że Polak miał skłonności homoseksualne i sam zgodził się na seks z 47 – latkiem. Zaprzeczyły temu zarówno badania lekarskie, jak i zeznania świadków, a ponadto okazało się, że oprawca już wcześniej próbował zrobić to samo.

W konsekwencji 20 – letni Polak został uniewinniony i nie pójdzie do więzienia. Sąd uznał, że nie był to klasyczny przypadek obrony koniecznej, ale mężczyzna miał prawo bać się, że oprawca zgw🤬ci go po raz kolejny.
Żródło: wmeritum.pl
Zgłoś
mygyry 2017-01-14, 12:29 16
W szwecji by dostał 10 lat + kara finansowa
Zgłoś
darex99 2017-01-14, 12:43 32
W 100% udowodnionych przestępstwach typu gw🤬t czy pedofilia ofiara powinna mieć z automatu prawo do zabicia przestępcy. A w ramach zadośćuczynienia konfiskowany powinien być majątek takiego zwyrola i przekazywany ofierze.
Zgłoś
~Angel 2017-01-14, 13:05 142
darex99 napisał/a:

W 100% udowodnionych przestępstwach typu gw🤬t czy pedofilia ofiara powinna mieć z automatu prawo do zabicia przestępcy. A w ramach zadośćuczynienia konfiskowany powinien być majątek takiego zwyrola i przekazywany ofierze.

a kto by wtedy msze odprawiał

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2017-01-14, 13:07 6
Cytat:

W lipcu w 2016 roku 20-letni Polak przyjechał do Holandii na wycieczkę. Po tym, gdy zwierdził Amsterdam poszedł do swojego znajomego, gdzie miał przenocować. W pewnym momencie zaczepił go 47-letni mężczyzna i zaoferował mu nocleg, na co Polak przystał. Kiedy położył się do snu, Holender zaatakował go, a potem zgw🤬cił. Zszokowany Polak chwycił do plecaka i zadał kilka ciosów nożem swemu oprawcy.

Tutaj wersja zdarzeń, która przewinęła się na kilku stronach. Jeśli to jest prawda, to należy się zastanowić czy ten 20-letni Polak faktycznie nie jest albo pedziem, albo kompletnym debilem. K🤬a idziesz sobie przez miasto za granicą, masz nocleg u ziomka, a tu z dupy pojawia się prawie 50-letni chłop, zaprasza cię do siebie na kojo
Sami sobie odpowiedzcie na pytanie: co robię w takiej sytuacji i co mi przychodzi na myśl?
Zgłoś
Insaner 2017-01-14, 14:30 4
darex99 napisał/a:

Problem polega na tym, że niewiele spraw jest w 100% pewnych. Na ogół okazuje się, że oskarżony był np. pedofilem, ale zdarzają się też pomyłki sądowe, albo próby wrobienia. Co wtedy? Dowody i fałszywe zeznanie "świadka" łatwo podłożyć.

gambler1 napisał/a:

należy się zastanowić czy ten 20-letni Polak faktycznie nie jest albo pedziem, albo kompletnym debilem. K🤬a idziesz sobie przez miasto za granicą, masz nocleg u ziomka, a tu z dupy pojawia się prawie 50-letni chłop

O Airbnb nie słyszałeś? Można tanio podróżować za granicę (ceny lotów to w dzisiejszych latach dzięki tanim liniom żaden problem) dzięki ofertom zakwaterowania w serwisie. Bardzo fajna opcja, szczególnie wtedy gdy jeden nocleg w koedukacyjnym 12 osobowym pokoju bez łazienki kosztuje 50 euro za noc, a za 20 euro dziennie możemy w komfortowych warunkach pomieszkać u kogoś. Airbnb podałem jako przykład, takich portali "coachsurfingowych" jest masa. Generalnie świetna rzecz, ale tak naprawdę nigdy nie wiesz do kogo trafisz. Nawet zweryfikowana osoba z wieloma pozytywnymi komentarzami za którymś razem może się okazać kimś innym.

No chyba, że ten koleś miał zakwaterowanie gdzie indziej i zdecydował się na zmianę noclegu u jakiegoś przygodnie spotkanego kolesia. Wtedy moim zdaniem jest tak jak piszesz.
Zgłoś
ire09 2017-01-14, 15:06 3
Niestety ale ów Polak był orany w du@e przez holenderskiego geja i żadne fakty nie zmyją już nigdy takiej plamy na honorze.
Zgłoś
tranzystor 2017-01-14, 15:18 3
darex99 napisał/a:

W Polsce byłoby co rozdawać ofiarom, bo kler to prawdziwi władcy ziemscy z niepoliczalnymi zasobami finansowymi.
Zgłoś
donkapusta 2017-01-14, 15:27 1
Mnie się nie wydaje ta sprawa taka oczywista. Ten 20latek nocował tam drugi raz, żeby znów go zgw🤬cić? Wg jak w Rozmowach Kontrolowanych "pedały jakieś".
Zgłoś
Konto usunięte 2017-01-14, 16:10 4
Cytat:

Niestety ale ów Polak był orany w du@e przez holenderskiego geja i żadne fakty nie zmyją już nigdy takiej plamy na honorze.

Najpierw musielibyście mieć honor, żeby się na nim mogły pojawiać jakieś plamy. Już nie zliczę ilu takich dwudziestolatków wyr🤬aliśmy z partnerem. Każdy z nich na początku niby taki cnotliwy i prawy, a po paru drinkach ssali pałę i wypinali się jak profesjonalne k🤬y. Co ciekawe wielu z nich było spod znaku "bób, humus, włoszczyzna" i upewniało się po raz setny, że nikt ze znajomych tam w polackiej pipidówce nie dowie się o ich "hobby".
Zgłoś
mygyry 2017-01-14, 16:28 2
Loaloa napisał/a:

Co ciekawe wielu z nich było spod znaku "bób, humus, włoszczyzna"

Weganów sobie r🤬aj do woli "
Zgłoś
fdM 2017-01-14, 16:33
Loaloa napisał/a:

p🤬lenie.

Weźcie go w końcu zbanujcie...
Zgłoś
Konto usunięte 2017-01-14, 16:37
Cytat:

O Airbnb nie słyszałeś? Można tanio podróżować za granicę (ceny lotów to w dzisiejszych latach dzięki tanim liniom żaden problem) dzięki ofertom zakwaterowania w serwisie. Bardzo fajna opcja, szczególnie wtedy gdy jeden nocleg w koedukacyjnym 12 osobowym pokoju bez łazienki kosztuje 50 euro za noc, a za 20 euro dziennie możemy w komfortowych warunkach pomieszkać u kogoś. Airbnb podałem jako przykład, takich portali "coachsurfingowych" jest masa. Generalnie świetna rzecz, ale tak naprawdę nigdy nie wiesz do kogo trafisz. Nawet zweryfikowana osoba z wieloma pozytywnymi komentarzami za którymś razem może się okazać kimś innym.

Nie tylko słyszałem, ale i kilkakrotnie wynajmowałem w ten sposób mieszkania zagranicą i polecałem znajomym. Ale teraz to mnie zaskoczyłeś, bo nie wiedziałem, że jest tam opcja poznania nieznajomego chłopa i bycia przez niego wyr🤬anym w dupala.

A tak na serio to nie przeczytałeś dokładnie oficjalnej wersji wydarzeń, bo rozpisałeś się tym airbnb mimo, że to nie ma nic do rzeczy absolutnie. Tam jest napisane, że ten zgw🤬cony chłopaczek szedł do swojego znajomego (u którego miał nocleg), a po drodze zaczepił go ten miłośnik analnych przejażdżek i zaprosił do siebie na co nieświadomy niczego młody Polak przystał.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-01-14, 16:54 1
Smiejcie sie smiejcie.
Pamietam jak Londynie wracalem od kumpla lekko zawiany i na dworcu spotkalem typa.
Taki lekko grupawy pocieszny typ. Wygladal troche slabawo a ja po browcu robie sie lekko przyjazny tak wiec zagadalem do typa.
Gadamy o jakis p🤬lach a typ mi mowi ze lubi Polske i polskich przystojnych chlopakow. No dzieki ja tez czasem uzywam nie wlasciwych angielskich slow.
Gadam jeszcze chwile a gosc pyta sie czy nie chce do niego zajsc.
Ja <proces myslenia wylaczony> mysle - czy chce sie dzisiaj jeszcze napic?
Nie dzieki.
Gadamy jeszcze chwile a typ znowu - czy chce do niego zajsc.
Ja: Wtf. Mowie nie dzieki ale jutro a w zasadzie dzisiaj mam do roboty.
Typ: Czy ja jestem homo.
Ja: ????!! Ze co, ale dlaczego? !!!
<zarowka>
Aha.
Wsiadlem do najblizego busa nawet nie mojego i odjechalem.

PS Zaloze sie ze bylo podobnie. Koles myslal ze go na wodke zaprasza.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-01-14, 17:25 1
Cytat:

...a po drodze zaczepił go ten miłośnik analnych przejażdżek i zaprosił do siebie na co nieświadomy niczego młody Polak przystał.

Cytat:

Zaloze sie ze bylo podobnie. Koles myslal ze go na wodke zaprasza.

Hahaha, ale beka. Cebulowe cnotki i dziewice z bogiem w sercach i prawością wypisaną na przaśnych ryjach pojechały na Dziki Zachód, by wpaść w szpony zgnilizny moralnej i pedalskiej dekadencji. Jest wręcz przeciwnie. U siebie w k🤬idołku tłumicie swoje homoseksualne skłonności i nerwowo zaprzeczacie orientacji. Dopiero po wyjeździe na Zachód czujecie prawdziwą wolność i z miejsca szukacie partnera. Tam nikt was nie wytknie palcem, nie opluje na ulicy, a chłopaka możecie poznać w każdym z tysięcy gay-barów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie