Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Sadistic bawi u uczy
darex99 • 2020-10-02, 22:01
Szczęść Boże, chciałem Państwu zaprezentować "pajonka" który jest spragniony i raczy się wodą. Dziękuję za uwagę i Pozdrawiam.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
outsidethebox86 2020-10-03, 0:02 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-03, 0:13
Pokaż nam lepiej na hardzie ptaka jakiego masz
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-03, 0:24 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kris80 2020-10-03, 1:29
Najśmieszniejsze są w tym twoje błędy ortograficzne
Zgłoś
kalcifer 2020-10-03, 2:23
Git pajonk leci piwerko.
Zgłoś
Crisko 2020-10-03, 2:57 5
Zgłoś
Noct 2020-10-03, 3:14 3
Zgłoś
Sierioża 2020-10-03, 6:34 1
Jak miałem ptaszniki to każdy przysiadał pyszczkiem na poidle i pił bezpośrednio - nigdy nie zauważyłem, żeby w taki sposób pił jak na filmie, piwko!
Zgłoś
baronturbina 2020-10-03, 7:38 2
W odróżnieniu do niektórych, pająk pije z umiarem.
Zgłoś
Kamil3l 2020-10-03, 8:05 2
Ty a weź mu daj wódki tera
Zgłoś
outsidethebox86 2020-10-03, 9:16 1
Zgłoś
Silverface 2020-10-03, 10:27
Pajączkiem trochę wzdryga, to pewnie była niezła nocka, a teraz kacyk męczy.
Zgłoś
Rozjebie 2020-10-03, 11:00
bakus1233 napisał/a:

Jesteś kobietą i masz prawo się bać natomiast prawdziwi mężczyźni niczego się nie boją, nie płaczą i ogólnie nic nie czują

"Niczego się nie boja" to taki skrót myślowy. Boja się tak samo jak kobiety, tylko są w stanie myśleć i działać mimo tego strachu, a nie paraliż i pisk
Zgłoś
Hollow_Man 2020-10-03, 13:35
Zgłoś
justincase999 2020-10-03, 19:54
Fajne zwierzątko. Ja mam tylko dwa krzyżaki (samice).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem