👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapewniam, że to nie jest mój post na forum ani moje odpowiedzi z innych kont

Albo zapominasz o sadisticu, albo o mnie, wybieraj!
...
no i ?
kim jesteś?
...
no i ?
kim jesteś?
Paradoksalnie mojej kobiecie sadistic się spodobał, i sama zaczęła go przeglądać. Więc nie cały gatunek kobiet jest skazany z góry na wymarcie.
Chociaż to pewnie jeden z nielicznych wyjątków. ;v

Dopiero teraz sie skapnąłem że siedze w tym gównie jakim jest sadol juz 8 rok prawie... A dopiero mam 10 lat

Zuni napisał/a:
Paradoksalnie mojej kobiecie sadistic się spodobał, i sama zaczęła go przeglądać. Więc nie cały gatunek kobiet jest skazany z góry na wymarcie.
Chociaż to pewnie jeden z nielicznych wyjątków. ;v
kto wie, może są już jej cycki na hardzie?

nerusss napisał/a:
(...)jakiś mądry komentarz, na jakich innych stronach mają takich trolli jak my? (...)
Zamiast przecinka powinna być kropka. 'n'.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie