Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
sadistic.pl i hejterzy
czarny7684 • 2013-04-03, 7:12
Proszę bardzo tutaj znajdują się odpowiedźi do użytkowników takich jak: Kriski, tomek2302, camson i polslav.

Naprawdę czasem nie rozumiem nas polaków.
Koleś robi filmiki i to dobre, uczy czegoś a że przeklina to już z niego robicie jakiegoś łysego debila. Ja osobiście tego oto Pana w 100% popieram. I proszę o jedno, dajcie tyle browarów aby ten oto film pojawił się na główną i go mogli wszyscy zobaczyć. Żeby ci wyżej wymienieni dostali niezłego wk🤬a.

I mam wyj**ane na HW
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 16:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 17:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
YoogiGoogi 2013-04-03, 17:33
Zgłoś
orzech1991 2013-04-03, 17:36
dobrze diagnoze postawił Tomek heheee
Zgłoś
czarny7684 2013-04-03, 17:37
Zgłoś
Chicago 2013-04-03, 17:41 1
Zgłoś
czarny7684 2013-04-03, 18:00
@up, Może i masz racje co do moich stu procentach, ale od razu mówię że nie o to mi chodziło, w sensie ja tych tych typków nie znam co go wyzywali więc do nich nic nie mam. Ten film wstawiłem tylko po to żebyście zobaczyli jak co niektórzy Polacy mogą być źle nastawieni do życia. I to tyle.
Zgłoś
malvo 2013-04-03, 18:01
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 18:11
Ja jestem Maciek
Zgłoś
Chicago 2013-04-03, 18:11
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 18:16
Zgłoś
dog_1 2013-04-03, 18:21
Zgłoś
Konikmamy 2013-04-03, 18:22
hahha ale pozdrawia nas i ja rownież go pozdrawiam
Zgłoś
Silnoręki 2013-04-03, 18:25
Zgłoś
grubyMakaron 2013-04-03, 18:48
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem