

Ja wp🤬lałem rekina, burgera z aligatora w panierce i jedynego delfina nie pod ochroną mahi-mahi i zupe z żułwia wszystko to polecam
Zupę z nietoperza też żeś pewnie wp🤬lił i zatrzymałeś świat na dwa lata
Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wp🤬lają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wp🤬l z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie sk🤬esyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dop🤬lą tyle ile można. Tyle co do tematu.
Masz rację, ale na Islandii jedzą rekiny, trzeba tylko truchło zakopać w ziemi na trzy miesiące, po wykopaniu i odpowiednim przygotowaniu nadaje się do jedzenia. Sam jadłem rekina jak pracowałem na Islandii na kutrze.

Wy chcecie, k🤬a zabijać ruskich w okopach, a wy k🤬a płaczecie jak widzicie film o zabijaniu nożem zj🤬ej ryby.
Rybka nikomu nie wadzi, a p🤬lona dzicz kacapska sama się pcha gdzie jej nie proszą. Widzisz różnicę?
Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wp🤬lają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wp🤬l z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie sk🤬esyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dop🤬lą tyle ile można. Tyle co do tematu.
Co za głupota, mięso rekina jest bardzo smaczne. Rekin ma białe i elastyczne mięso. Jest ono bogate w białko, a płetwy i ogon zawierają bardzo dużo kolagenu. Nie ma ości i tłuszczu, a w smaku i konsystencji przypomina tuńczyka. Najczęsciej robi się steki z rekina, które można grillować lub smażyć, trzeba jednak uważać by mięso nie stało się gumowate.

Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wp🤬lają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wp🤬l z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie sk🤬esyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dop🤬lą tyle ile można. Tyle co do tematu.
Pieprzysz głupoty. Nie nadaje się do jedzenia dla człowieka? Bo jest na szczycie łańcucha pokarmowego? Pomijam fakt, że tych dwóch to śmiecie, ale rekina można jeść bez problemów.