👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
fajnie, ale mam telewizor.
Nie każdy siedzi o ogląda takie gówno w tv
A tu mamy wyselekcjonowany dobry materiał podany na tacy. Za to się piwo należy
NataliaW napisał/a:
Nie każdy siedzi o ogląda takie gówno w tv
A tu mamy wyselekcjonowany dobry materiał podany na tacy.
no to gówno czy dobry materiał, zdecyduj się.
to taki mały dowód, że przeciętny człowiek mógłby posunąć się nawet do tego, żeby powiedzieć prawdę, jeśli może na tym zarobić.
i teraz się dziwić, że lewica wciąż kłamie, kiedy pompowane są w jej struktury setki milionów, wygenerowanych na innych kłamstwach, pieniędzy.
gdyby za prawdę płacili choćby ćwierć tego, co za kłamstwa, to nikt nie musiałby jej bronić.
i teraz się dziwić, że lewica wciąż kłamie, kiedy pompowane są w jej struktury setki milionów, wygenerowanych na innych kłamstwach, pieniędzy.
gdyby za prawdę płacili choćby ćwierć tego, co za kłamstwa, to nikt nie musiałby jej bronić.
No dobra, takie coś jest teraz w tv i ludzie za to płacą? Nie chodzi mi o to co pyta i co odpowiada, ale że ktoś za to płaci! Serio?
Halman napisał/a:
fajnie, ale mam telewizor.
Wyłącz telewizor, włącz myślenie.
chitlerowiec napisał/a:
Wyłącz telewizor, włącz myślenie.
Tylko Bóg może mnie sądzić

emka9339 napisał/a:
Moi wujkowie marynarze zawsze powtarzali: afrykański murzyn ze statku ukradnie wszystko, co nie jest zamknięte lub przykręcone do pokładu. Gościu z filmu wie, co mówi.
Uwierz mi, z własnego doświadczenia, że nawet to co jest przykręcone np.: mosiężne korki do sondowania zbiorników balastowych.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
wojtas123 napisał/a:
Co to za muzyczka na koniec?
"Percocet, Molly, Percocet, Represent gotta represent, chase a check, never chase a bitch"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie