👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bark składa się z trzech części (aktonów): przedni, boczny i tylny. Kolesław wstrzykiwał synthol tylko w boczny a pozostałe są zapadnięte. lol
kanciasty jak gargulec albo troglodyta ;] chyba nie miał przyjaciół bidula że sie przerobił na idiote

Gość kiedyś pokazał filmik jak robi pompki, przy 20, albo i 10 (nie pamiętam, ale więcej nie było) już był spuchnięty.
Mój stary zrobił 30 takich "bad ass" pompek jak mu to pokazałem
Do tego 6 kilowe hantelki

Do tego 6 kilowe hantelki

Pan kapitan napisał/a:
Synthol i wszystko jasne...
To nie synthol tylko sylikonowe implanty.
Wiecie co jest najgorsze? On myśli, że jest fajny. Setki pustych otynkowanych pustaków też myśli, że on jest fajny i chętnie dało by mu dupy jak by tylko wyraził na to chęć...
Cóż niby magnez przyciąga magnez, ale plastik plastik plastik...
Cóż niby magnez przyciąga magnez, ale plastik plastik plastik...
koles ma na necie filmiki. Synthol. to raczej jak dla mnie wyglada smiesznie niz robi wrazenie bo wyglada jakby miall sylikony jak kobieta
niz naturalne miesnie

@Pan Mularz, @Kalwa
Jaki SYLIKON ja się pytam ? pl.wikipedia.org/wiki/Silikony
@heloo.no
pl.wikipedia.org/wiki/Magnes , pl.wikipedia.org/wiki/Magnez
W Waszym wieku to nie wypada...
Jaki SYLIKON ja się pytam ? pl.wikipedia.org/wiki/Silikony
@heloo.no
pl.wikipedia.org/wiki/Magnes , pl.wikipedia.org/wiki/Magnez
W Waszym wieku to nie wypada...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie