@lechu
Cycki w koszulce to każdy umie pokazać... Na resztę zdjęć czekam na pw.
Cycki w koszulce to każdy umie pokazać... Na resztę zdjęć czekam na pw.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

Dziewczynie to jednak latwo zablysnac w internecie,pokaze cycki i tyle komplementow przez cale zycie nie uslyszy
Ale i tak piwo leci

Ale i tak piwo leci

lechuwartygrzechu napisał/a:
Ja Ci k🤬a dam cycków nie ma
Obrazek
A tam, w koszulce to sobie możesz

Mam nadzieję, że te Wasze teksty o cyckach to tak dla zgrywy, bo inaczej oznaczałoby to, że na sadolu jest banda napalonych prawiczków i nic więcej. Kto trochę za cyca złapał, por🤬ał, polizał ten takich bzdur pisał nie będzie.
PS: Biuścik poprawny.
@down
Ale "śmieszna" i "cięta" riposta. Czekam na pojazd po moich "starych". Wiek: 25 lat - nasuwa się jeden komentarz na Twoim poziomie - ja p🤬le.
PS: Biuścik poprawny.
@down
Ale "śmieszna" i "cięta" riposta. Czekam na pojazd po moich "starych". Wiek: 25 lat - nasuwa się jeden komentarz na Twoim poziomie - ja p🤬le.
betclic123456 napisał/a:
Kto trochę za cyca złapał, por🤬ał, polizał ten takich bzdur pisał nie będzie.
Za parę lat dowiesz się jak bardzo się mylisz. A komentować zdjęcia nie zamierzam i nie polecam, bo to może podchodzić pod pedofilię.
Może na pw jakieś cycuszki?

podpis użytkownika
cdfcdsf XDCytat:
Mam nadzieję, że te Wasze teksty o cyckach to tak dla zgrywy, bo inaczej oznaczałoby to, że na sadolu jest banda napalonych prawiczków i nic więcej. Kto trochę za cyca złapał, por*chał, polizał ten takich bzdur pisał nie będzie.
o-o-o, przyszedł wielki muczaczo-r🤬arejro i otworzył wszyskim oczy.
podpis użytkownika

Pewnie wycięta scena, do dalszego filmu z tym kolesiem po lewej...

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
no i przez jedna fotke połowa sadoli ma zajęte rece, a przynajmniej jedna. tyle spuszczania sie nad jedna fotka dawno nie widziałem.
ps
sory ze pisze bez wielkich liter i bez polskich znakow ale mam zajeta jedna reke
ps
sory ze pisze bez wielkich liter i bez polskich znakow ale mam zajeta jedna reke
podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkas