👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@lechu
Cycki w koszulce to każdy umie pokazać... Na resztę zdjęć czekam na pw.
Cycki w koszulce to każdy umie pokazać... Na resztę zdjęć czekam na pw.

Dziewczynie to jednak latwo zablysnac w internecie,pokaze cycki i tyle komplementow przez cale zycie nie uslyszy
Ale i tak piwo leci

Ale i tak piwo leci

betclic123456 napisał/a:
Kto trochę za cyca złapał, por🤬ał, polizał ten takich bzdur pisał nie będzie.
Za parę lat dowiesz się jak bardzo się mylisz. A komentować zdjęcia nie zamierzam i nie polecam, bo to może podchodzić pod pedofilię.
Cytat:
Mam nadzieję, że te Wasze teksty o cyckach to tak dla zgrywy, bo inaczej oznaczałoby to, że na sadolu jest banda napalonych prawiczków i nic więcej. Kto trochę za cyca złapał, por*chał, polizał ten takich bzdur pisał nie będzie.
o-o-o, przyszedł wielki muczaczo-r🤬arejro i otworzył wszyskim oczy.
Pewnie wycięta scena, do dalszego filmu z tym kolesiem po lewej...

no i przez jedna fotke połowa sadoli ma zajęte rece, a przynajmniej jedna. tyle spuszczania sie nad jedna fotka dawno nie widziałem.
ps
sory ze pisze bez wielkich liter i bez polskich znakow ale mam zajeta jedna reke
ps
sory ze pisze bez wielkich liter i bez polskich znakow ale mam zajeta jedna reke
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie