Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Dostojny 2019-12-16, 14:09 4
K🤬a, tyle jadu w komentarzach pod filmikiem z niewinnego żartu na małych pedałkach. Ludzie co jest z wami? Kochajmy się, święta idą, Pan Jezusek niedługo się rodzi.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
skandal 2019-12-16, 15:12 2
Up

W pełni popieram! Ja rozumie że aktualnie w Polsce panuje coś w rodzaju wojny polsko-polskiej. Jednak błagam Was, musimy wszędzie się kłócić ?
Jeden wyzywa od pelikanów, drugi pisze o "r🤬aniu swojej matki" (tak swoją drogą, "świetne"masz pomysły.) , nie moglibyśmy po prostu się pośmiać, żartować ?
Normalnie komentować ?

Nie widzicie tego, co głównie polityka z nami zrobiła ? Mimo tego że nie cierpię nie których partii, nie powoduje to że nie mogę z "przeciwnikami" się pośmiać, porozmawiać na temat filmiku!

Zrozumcie i zapamiętajcie , skłóconym narodem łatwiej sterować!!! Im więcej nienawiści i pogardy dla drugiego, tym częściej i łatwiej dochodzi do złych rzeczy!

Opamiętajmy się dla przyszłości tego narodu !!!!
Zgłoś
fieryangel 2019-12-16, 15:17
otomin napisał/a:

Ja p🤬lę. Beke wale z takich jak ty co by r🤬ali co się da i co się rusza. Zj🤬y łeb masz i nawet k🤬a nie wiesz o tym a u takich to powinno się odcina łby bo i tak nic kompletnie nie wnosi do społeczeństwa, brudzie...

O k🤬a, ty to za to jesteś całkowicie normalny...
Zgłoś
r061071 2019-12-16, 15:42 1
skandal napisał/a:

Up
W pełni popieram! Ja rozumie że aktualnie w Polsce panuje coś w rodzaju wojny polsko-polskiej. Jednak błagam Was, musimy wszędzie się kłócić ?
Jeden wyzywa od pelikanów, drugi pisze o "r🤬aniu swojej matki" (tak swoją drogą, "świetne"masz pomysły.) , nie moglibyśmy po prostu się pośmiać, żartować ?
Normalnie komentować ?
Nie widzicie tego, co głównie polityka z nami zrobiła ? Mimo tego że nie cierpię nie których partii, nie powoduje to że nie mogę z "przeciwnikami" się pośmiać, porozmawiać na temat filmiku!
Zrozumcie i zapamiętajcie , skłóconym narodem łatwiej sterować!!! Im więcej nienawiści i pogardy dla drugiego, tym częściej i łatwiej dochodzi do złych rzeczy!
Opamiętajmy się dla przyszłości tego narodu !!!!

gosciu przeczytaj od początku o co kaman a pózniej praw morały

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
homorek 2019-12-16, 17:16
otomin napisał/a:

Ja p🤬lę. Beke wale z takich jak ty co by r🤬ali co się da i co się rusza. Zj🤬y łeb masz i nawet k🤬a nie wiesz o tym a u takich to powinno się odcina łby bo i tak nic kompletnie nie wnosi do społeczeństwa, brudzie...

Eee tam nie warto się ograniczać do tylko tego co się rusza, bo można nie zak🤬sić. Kto grymasi nie k🤬si.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-12-16, 17:44 1
otomin napisał/a:

p🤬lisz smutny kolega , ja tam bym r🤬ał co popodanie wszystko
Zgłoś
PaVV 2019-12-16, 17:55
otomin napisał/a:

Twoja wypowiedź również nic nie wnosi.

Swoją drogą zajebista mamuśka, należy się jej sadolowy medal <3
Zgłoś
kulawiec 2019-12-16, 18:02
gohan27-01 napisał/a:

to się praktycznie nie przyjmie.

2 razy już byłem z takimi torebkami i jakoś przyszyli. Łapkę sołtysa, paluszek sąsiada.

A sołtys chciał kikut owinąć szmatką i olać .
Zgłoś
qiuve 2019-12-16, 21:04
jak kiedyś sobie coś utnie to ją wreszcie oleją
Zgłoś
koniskooooo 2019-12-16, 22:44 1
otomin napisał/a:

Zamknij morde bo sam r🤬asz swoją matkę
Zgłoś
lopez_ 2019-12-17, 8:49
wcale nie ustawione, heh
Zgłoś
Wiewór 2019-12-18, 14:03
O k🤬a to jest przepiękne
Ta pierwsza pomoc. Kobieta zrozumiała, że wydała debili na świat.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś