Konto usunięte
2012-06-13, 13:11
Jaka jazda próbna? Jakie testy drogowe? Toż to chłopaki spieszą się do domu po pracy, a że drogi są jakie są
Konto usunięte
2012-06-13, 13:14
Nagrywane zapewne dobrym sprzętem, tylko kopia do dupy.
JAk h🤬j j🤬a niemiecka propaganda , nie widzicie z to specjalnie ja ja gut audi volksłagen
Konto usunięte
2012-06-13, 13:40
nie wiedziałem że transportery t4 potrafią tak ślicznie latać: D
Tak powinny być testowane samochody przed dopuszczeniem ich do ruchu w Polsce.
@pilaf666
Skończ, k🤬a p🤬lić.
1. Ludzie z wykształceniem jebią za marne grosze w Polsce.
2. Pracownik produkcyjny na zachodzie zarabia 4 razy więcej. Policz ile można kupić za najniższą krajową w niemczech litrów ropy a ile w polsce. Widać różnice prawda?
3. Człowiek na zachodzie który ma dobry fach w rekach zarabia więcej niż wykształciuch.
A więc nie p🤬l!
Zamiast manekinów to w golfionach siedzą chłopaczki z wiejskich potańcówek.
Volkwagen. Wir leben autos
Konto usunięte
2012-06-13, 17:32
samochody innej marki nie wytrzymały by kilku minut

, nie kumam ludzi obrażających VW
(VW - mało ale niezawodnie) przykładowo ile kosztuje reflektor do golfa 3/4 a ile do fiata punto
ps ja bardziej buraków spotykam w starych BMW
@MrHT Weź się k🤬a ogarnij, wyładuj frustrację waląc gruche. Nie wina pilafa, że c🤬jowo zarabiasz, ani Tuska. Porównujesz nas do stanów? serio k🤬a? Potęgi światowej? Nie mamy bogactw naturalnych poza węglem i gazem łupkowym, który i tak jest niebezpieczny dla środowiska, większość wypłaty ludzie przep🤬lają na alkohol i fajki, nikomu się nie chcę pracować porządnie, tylko każdy odp🤬la fuszerkę. Jak ktoś wpadnie na zajebisty pomysł, który można opatentować i zgarniać kasę, to zamiast szukać inwestorów, pokombinować, woli powiedzieć, że przez rząd się nie da i oddaje pomysł za grosze. Może by k🤬a w końcu dojść do wniosku, że to nie tylko rząd jest winny ale też wy, op🤬lacze. Masz czas siedzieć na sadolu 8h dziennie ale narzekasz, że ci brakuje na drogi samochód? Tak, ludzie na zachodzie zarabiają więcej, bo nie było u nich komuny, bo mają ambicję, bo są pomysłowi, bo zap🤬lają. 90% polaków idzie do pracy nie po to żeby jak najlepiej wykonać plan, tylko, żeby odbębnić te osiem godzin i wrócić do domu wypić parę piw. 20 lat temu obaliliśmy komune, zobacz ile się k🤬a zmieniło i ile się jeszcze zmieni. Przestań narzekać, a jak cie nie stać na nic oprócz chleba i pasztetu to trzeba było się nie op🤬lać w szkole.
Mówisz, że po studiach mało się zarabia. Tak, jeśli na każdy semstr same trójki i 4 poprawki. Ale jeśli na studiach zap🤬lasz i się starasz, to będziesz miał pracę i zarabiał kokosy.
Polska jeszcze długo nie dorówna zachodowi ale ciągle zmierzamy w tym kierunku, tyle, że ze względu na historie, najlepiej jest ciągle narzekać.
Nie mówie, że rząd jest idealny, ale nie jest taki zły, jak go malują sfrustrowani biedni nieudacznicy...
Pisałem o zachodzie Europy.
Wiesz co się zmieniło? To że po 20 latach rząd polski wyprzedał wszystkie państwowe instytucje mogące generować PKB.
W tej chwili nawet TP SA jest już w orange.
Likwidują polskie przedsiębiorstwa ponieważ banki polskie nie są w stanie dać im pożyczki. Biorą od zagranicznych które dop🤬lają im wysoki procent. I bankrutują.
W ich miejsce wchodzi firma z niemiec. Dostają śmiesznie niski procent na kredyt. Rozwija się i generuje PKB dla niemiec na terenie polski!!!!
Możesz się odnieść do zarobków (najniższych w niemczech a w polsce) a relacja litr ropy?
Chyba nie chcesz mi powiedzieć ze niemiec co pierdzi w stołek na kasie w Lidlu różni się specjalnie od polaka pierdzącego w stołek na kasie w Lidlu? Może jest bardziej ambitny? Co?
djtomix napisał/a:
samochody innej marki nie wytrzymały by kilku minut
, nie kumam ludzi obrażających VW
(VW - mało ale niezawodnie) przykładowo ile kosztuje reflektor do golfa 3/4 a ile do fiata punto
ps ja bardziej buraków spotykam w starych BMW
Phi, jeśli nie bierzesz pod uwagę aut Łady, UAZ-ów i innych sowieckich wyrobów..
I tak niemiecka motoryzacja ssie.