Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Sadystyczna zabawka
konto usunięte • 2012-10-17, 0:49
Kupiłem od żółtków jakiś czas temu,według opisu 100 000 V,czuć tą moc w ręce.Po naciśnięciu guzika rozkłada się automatycznie,wzdłuż całej krawędzi widać błyskawice wyładowań,p🤬lnięcia chyba nikt nie wytrzyma.Wygląda dość futurystycznie,sam trzask wyładowań robi wrażenie,ekwipunek dla Sadola jak znalazł

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Joseph_Fritzl 2012-10-17, 17:07 2
fryca88 napisał/a:

Oooo piękna gierka,miał kolega plan na Sziszkebab?To było zajebiste ;]

Sziszkebab zajebistyy ale to z trójeczki. Klasyki to klasyki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-17, 17:15
@Qui Pro Quo

Fakt,mam płytkę z New Vegas i nakręcony tymi postami zastanawiam się,czy w nocy nie zagrać sobie raz jeszcze ;]
Zgłoś
Svenlee 2012-10-17, 18:02
fajne masz dildo
Zgłoś
jolmen13 2012-10-17, 18:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dr.Val 2012-10-17, 18:21 1
Co do latarki, mam w 2óch paraliatorach latarki i to nie są by oświetlić sobie piwnice w poszukiwaniu ziemniaków, tylko jest to światło punktowe, nie rozproszone mocno, służy ono do oślepiania.

Paralizatory testowałem na ludziach na imprezkach po pijaku nie jeden był odważny ale każdy wolał samemu trzymac fajny efekt.

Poza tym, pająki, muchy, robale, szerszenie - dłużej trzymając lubią się podpalić polecam
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-17, 18:23 3
właśnie! dawaj filmik!
Zgłoś
WielkiSzuM 2012-10-17, 18:27
fryca88,

Zapałki tańsze jak chciałeś uzywać tego w kuchni...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-17, 18:31
fajne dildo sobie kupiłeś
Zgłoś
pkh 2012-10-17, 18:34
Fajna sprawa, zrób jakiś filmik jak to działa! Czekamy wszyscy! Na początek może być nawet bez trzepania kumpli po jajcach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-17, 18:48 13
Idealny bajer na moich strajkujących murzynów w piwnicy

A filmików pełno na YT z tym, wpiszcie tylko tw-09
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-17, 18:54
17pln w castoramie

myślałem, że bateria jest wyczerpana i złapałem za tą kratkę...jebło mocno, ręka bolała 20min
Zgłoś
twojastaraluz 2012-10-17, 19:00
Zajebista zapalarka do gazu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-17, 19:00
darkseiger napisał/a:

Do tępienia tępych gimnazjalistów jak znalazł

Tępienie czegoś co jest tępe żeby było jeszcze bardziej tępe, żeby móc to tępić jeszcze bardziej żeby było tępe, a potem tylko tępienie otępiałych tępaków żeby byly tempe żeby tempe tempe tempiałe...

Chopie, musk mi pszegżałesi!
Zgłoś
Cmxku 2012-10-17, 19:03 2
Jest to tzw stun baton, lub master stun latarka jest taktyczna, jezeli czyms takim zaswiecil bys w oczy, masz pewnosc ze na sekunde nie bedzie wiedzial co sie dzieje ;p
Zgłoś
Bembols 2012-10-17, 19:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem