Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Portnoy 2013-01-29, 22:11 1
K🤬a mac! Oni faktycznie zyja...

podpis użytkownika

To Live Forever
Zgłoś
wisnia123456 2013-01-29, 23:07
Nie wiem dlaczego z Michaelem Jacksonem mi się skojarzył
Zgłoś
S................6 2013-01-30, 0:10
Jakby koty same w sobie nie były wystarczająco złe i obrzydliwe, to ten jeszcze w tym kierunku stuningowany...
Zgłoś
N................s 2013-01-30, 1:14 3
O ja jebię!

Zgłoś
z................0 2013-01-30, 8:58 1
AAARGH K🤬A jak mnie tacy ludzie denerwują, kot nie ma powiek, wibrysów, nosa, c🤬je go codziennie traktują lekami, żeby mu oczy nie zaschły. Jeszcze pisze na blogu że kot nie czuje żadnego bólu, bo był u 10 weterynarzy. A czy ktoś spytał kota?

Jeszcze górne zęby ma wyj🤬e. Ale musi mieć frajdę z życia.
Zgłoś
pocominick 2013-01-30, 14:14
Przecież każdy normalny, jakby zobaczył coś takiego na ulicy to by to zabił. Kto jest takim pojebem żeby takie coś trzymać?
Zgłoś
marna 2013-01-31, 19:27
gdyby to było dziecko, to przyszłaby użytkowniczka rusofil i zapytała się czemu rodzice pozwalają mu żyć, albo czemu tego nie wyskrobali

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś