Rysunek by Joe Fenton
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
@dumad, tr3mm0r: Po liniach jechał, widać na filmie szkic ołówkiem. Wiadomo, że nie zrobi wszystkiego z głowy od razu. Musiał to wcześniej jakoś rozplanować na powierzchni.
androgenius
zamiast mi odpowiedzieć to edytowałeś swój post, po co? żebym co?
zamiast mi odpowiedzieć to edytowałeś swój post, po co? żebym co?
Wow, napisałem komentarz, zapomniałem kliknąć "Wyślij", dwie godziny trzymałem otwartą kartę nie wiedzieć po co, zanim się zlitowałem i jebłem posta. Wyszło na to, że nic odkrywczego nie napisałem, bo przede mną był RustyRat, który zresztą zdecydowanie lepiej to objaśnił. Wszystko OK, siedzę cicho, bo już komentarza nie usunę, a nic innego nie mam do powiedzenia. A tutaj ktoś daje mi piwo za nic, a kolega jak sechł, tak schnie.
Ktoś tu ma widać problemy z czytaniem tekstu dłuższego niż dwie linijki, skoro wybrał moją lakoniczną wypowiedź.
Ktoś tu ma widać problemy z czytaniem tekstu dłuższego niż dwie linijki, skoro wybrał moją lakoniczną wypowiedź.
Najbardziej imponuje mi zachowanie tej symetrii, bo co innego rysować ładnie i na temat, a co innego rysować idealnie równo, w zasadzie 2 identyczne obrazki jednocześnie. Szacun!
chciałbym umieć tak malować, malowałbym gołe dupy i fapał do nich
i to jest dzieło sztuki za które mógłbym zapłacic, a nie jakis picasso
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie