Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
D4ro 2013-02-13, 23:18 1
Udawane jak orgazm mojej dziewczyny
Zgłoś
Pfciuki 2013-02-13, 23:30 1
adik799 napisał/a:

@up
Nie będziesz mi mówił komu mam postawić piwo. Poza tym, powiedz czy autor tematu płaci Ci za "naganianie" piwek?

Sarkazm, ostatnio na główną same takie "bardzo dobre" materiały trafiają. Jak nie jakieś walki gangów jutuba to znowu coś tego typu, może internet się wyczerpuje :{

Przepraszam, że nie dałem emotki, ale nie mogę już edytować :{
Zgłoś
Gogul 2013-02-13, 23:32 18
innyczlowiek napisał/a:

więc wypi*rdalać łajzy, a zamiast bezużytecznych komentarzy spróbujcie sami coś znaleźć pi*dy.

Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 23:43 2
Toż to raczej lekki niedorozwój prawej półkuli mózgowej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 0:06
Ta z prawej przerażająca. Będzie z niej dobra teściowa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 1:37
Robiłem tak jak ta po lewej za młodu
Zgłoś
Bridgwater88 2013-02-14, 12:11
ta z lewej brzmi jak helikopter
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem