Pozytywny pomysł Bingo Airways na niecodzienne przedstawienie instrukcji bezpieczeństwa (?nie wiem jak to się na Polski tłumaczy " Safety Demo")
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:55
remi1982 napisał/a:
Już pokazaliście na co was stać na plaży w Gdyni...Łowcy Meksykanów.Może rząd USA was zatrudni...
franek000 napisał/a:
Jak się nazywa czysty gorol?
czysty ciul.
Jebnij się łbem o zola....
franek000 - aś to zdupcył.
Jak się nazywo umyty gorol?
Czysty ch*j!
Jak się nazywo umyty gorol?
Czysty ch*j!
Cała Polska, w cieniu Śląska. Pozdrawiam
Jak Hanysy mają normalnie traktować Polaków, skoro przedstawiacie nas w taki sposób? Nic wam nie zawdzięczamy, a w dodatku czujecie się jakoś lepsi od nas. Wiedzcie, że tylko sami napędzacie ten podział, aż dojdzie do tego momentu, aż będziemy mieli dość polskiego marazmu i się odłączymy. Wtedy to się zdziwcie
Jak Hanysy mają normalnie traktować Polaków, skoro przedstawiacie nas w taki sposób? Nic wam nie zawdzięczamy, a w dodatku czujecie się jakoś lepsi od nas. Wiedzcie, że tylko sami napędzacie ten podział, aż dojdzie do tego momentu, aż będziemy mieli dość polskiego marazmu i się odłączymy. Wtedy to się zdziwcie
A tam na tym powiedzmy najcieższym ślunsku to lekcje są prowadzone po Polsku czy w tym bełkocie poniemieckim ? Generalnie ślunsk od dłuższego czasu jest kulą u nogi, dopłacamy tylko żeby mogli się w tym węglu pobabrać i mieć za to kasiore, a potem jeszcze dopłacamy do ceny węgla. Bo niestety wydobycie jest niedochodowe. Nie wiem, czy tam pod ziemią chleją wóde czy co, ale płacimy z podatków na utrzymanie kopalni, potem przepłacamy wartość węgla o dobre 50 %, a i tak ledwo to wszystko trybi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie