Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Sajmon grubo nak🤬ia kapora nana nana nana!
konto usunięte • 2014-02-20, 11:38
Szymon Sajmon został nominowany do spalenia kapora, zjarania laka, usmażenia kapcia, pozostawienia śladowych ilości gumolitu na nawierzchni bitumicznej.

Zadanie polega na tym, że nominowany musi myk myk usmażyć kapora na cześć osoby która daną osobę wytypowała i udostępnić film.
Na zrobienie tej czynności ma się 48h albo dwie doby. W przeciwnym razie po prostu jest się kondonem na oko i powinno się kupić pozostałym kapory do zesmażenia, karty do brydża, abażur na lampę nocno, świeże bakłażany i buńczuczne rajstopy, albo można dalej bawić się w te głupie gry z piciem piwa.

Znalezione na stanumyslu.pl

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-20, 20:54 1
Łap piwo za opis bo się uśmiałem
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-20, 21:41 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
burex666 2014-02-20, 22:11
...zamiast bawić sie w głupie gry z piciem piwa...
A jaranie kapcia jest takie dojrzałe,że szał prącia. Cała idea tych upośledzonych wzwań jest chora,wszystko z tym fejsem powiązane,niedługo cymbały bedo sie mierzyć kto większego kloca jebnie w otchłań tronu i umieszczać filmy na face. Społeczność świata debileje,im młodsze pokolenie tym głupsze,zero własnego zdania,zero jakiejkolwiek kreatywności tylko powielanie wszystkiego co hamerykańskie. Jak mawiała moja babcia 'zagraniczne to i gówno śliczne'
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-20, 22:30
Przyszła nowa fala gejostwa w internecie. Pozerstwo i nic więcej. Ja tam wole być aspołeczny ale prawdziwy.
Zgłoś
tomek24ster 2014-02-20, 22:36 1
co za idiota, samo palenie opon nie niszczy, ale największym debilizmem jest zgasić silnik po takim czymś zamiast dać mu pochodzić parę minut aż temperatura się uspokoi a olej wszystko posmaruje
Zgłoś
bravoteampolska 2014-02-20, 23:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marcinus13 2014-02-23, 17:26
A teraz szybciutko do tatusia po kasiurkę na nowe opony i na to żeby jeszcze dało się tym wyjechać gdziekolwiek...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem