To chyba uroczystości w ramach Tygodnia Kultury Brytyjskiej 2024.
sebol80 napisał/a:
Już po angli
Szczury będą ich wp🤬lać
Już po anglii, po francji, po nimcach i i italii, a za chwilę już po Polsce bęfzie...
Czerwono-zielone gówno niszczy eurpe i co? No i nic....
,
Czekaj czekaj ..... chcecie mi powiedzieć że jeszcze chwila i jedna z największych potęg gospodarczych i militarnych (nuklearnych) będzie w rękach kozojebów ?
Niedługo w Polsce. Na Mazowszu na ulicach całe autokary dojeżdząją z muslimami. Doj🤬e pod korek. Gdzie wszystkie Sebastiany z koszulkami Polski walczącej żeby im naj🤬? Gdzieś tożsamośc narodowa ucieka na rzecz Ciapatych i Ukraińców. Dokąd zmierzasz Polsko?
Seymouro1908 napisał/a:
angole przez setki lat mieli swoje kolonie na całym świecie aż w końcu sami zostali skolonizowani:) a to psikus!
Najsmutniejsze, że my zawsze byliśmy okradani i kolonizowani, a dzisiaj POPiS brnie w to, żebyśmy ucierpieli jeszcze mocniej niż "zachód".
Czekałem na jakieś WIELKIE BOOM, no ale klasycznie to tylko moje niedoczeknie.
sebol80 napisał/a:
Już po angli
Szczury będą ich wp🤬lać
Nie ma takiego kraju "angla", jest Anglia, Angola. Ale nie angla....
Seligos napisał/a:
Czekaj czekaj ..... chcecie mi powiedzieć że jeszcze chwila i jedna z największych potęg gospodarczych i militarnych (nuklearnych) będzie w rękach kozojebów ?
Chcemy powiedzieć, że praktycznie już jest.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!