👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z Tysonem nie był taki kozak, bo Tyson był na tej walce naćpany. Tego zwycięstwa Mikowi nie wpisano.
A co do Andrzeja to najlepszy polski bokser w historii. Za młodu z Adamkiem by nawet nie walczył, za chudy w uszach by "Góral" był w tamtych latach.
A co do Andrzeja to najlepszy polski bokser w historii. Za młodu z Adamkiem by nawet nie walczył, za chudy w uszach by "Góral" był w tamtych latach.
Tyson jest mistrzem. Jak można zjaranym walczyć na takiej gali, naprawdę musiał być pewien siebie.
Słyszałem też plotkę, że ten jego gw🤬t itp to też jakiś przekręt , w który zamieszany King, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Słyszałem też plotkę, że ten jego gw🤬t itp to też jakiś przekręt , w który zamieszany King, ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Tylko w Polsce Andrzej Gołota jest postrzegany jako przegrany. Za oceanem jest doceniany za to, że w erze dominacji czarnych pięściarzy był Wielką Nadzieją Białych, dwukrotnie według mnie oszukany w walce o pas. Adamek czy ten krzykacz Szpilka to mogą mu buty wiązać jeśli chodzi o wagę ciężką.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie