Pamiętacie roboty z Boston Dynamics sprzed 2-3 lat? No to teraz potrafią coś takiego.
Poczekajmy cierpliwie jeszcze kilkanaście lat
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Czy tylko mnie to przeraża?
rozumiem że Twojej konstrukcji roboty potrafią grać w tenisa?
A na końcu się przewrócił i sobie ten głupi ryj rozwalił.
Takie pytanie : na c🤬j robić androidy, skoro to tego co mają być przeznaczone nie potrzebna jest ludzka forma (wyjąwszy wyżej wspomniany sex-robot oraz inne funkcje społeczne np. kompan do picia)?
sfx
2017-11-17, 15:18
Tylko i wyłączni chodzi o jedną rzecz której nam obecnie najbardziej brakuje, ENERGI.
Baterii czy czegoś podobnego co daje olbrzymią moc a jest małe jak zegarek albo ciut większe i działa bardzo, bardzo długo.
Gdybyśmy mieli takie źródło energii wszystko by skoczyło do przodu jak zając uciekający przed lisem.
Nie mogę się doczekać kiedy kupie robolaske, w końcu będzie wierna.
Ostatni wynalazek ludzkości
e................s
2017-11-17, 19:52
technika idzie do przodu,
i myślę za jakiś czas nie będą potrzebne kobiety,
w gotowaniu, praniu, seksie
tylko kto wytrzyma z tym ideałem
bez p🤬lenia trzy po trzy, słuchania aż uszy spuchną i irracjonalnego, niezrozumiałego wk🤬iania się
kobiet o wszystko
odnośnie tych robodup. jeszcze tylko hormony i bębą związki partnerskie. tylko jak w przypadku pedalów - dzieci z tego nie bedzie. i czy teraz taki zwiazek ma prawo mieć dzieci? a znajac pojebów z czasem związki będą już bez udziału człowieka. bo one myśla, czują

demokracja itd. i znów - czy będą mogli mieć dzieci. ku rwa humanoidy będą chować rasę ludzką. przerażajace. to będzie pralnia mózgów. a skończy się to tak jak wszyscy wiemy. nasze dzieci i wnuki juz tego nie ogarną.
podpis użytkownika
katrzyk3
Ja nadal czekam na robota, który zwali mi dupą konia lepiej niż moja dziewczyna.